mandag 3. september 2012

Helgens loppefunn

For et par inlegg siden, skrev jeg såvidt noen ord om å begrense seg mht til hva man drasser med seg hjem til hulen. Det blir fort litt mye ting og tang, som også skal ha et sted å bo ; ) Jeg er stort sett en ganske ryddig person, men når det kommer til tekstiler med retro mønster i vakre farger, så er jeg en samler. 
En ganske så pasjonert sådan, og det kan fort bli litt mye...fint krea-rot : )

Denne helgen var det jeg vil kalle årets loppe-happening her i Vestfold-byene, nærmere bestemt i nabobyen, Larvik. 2000 kvm med lopper av alle slag er samlet på dette årlige loppemarkedet, og det er naturligvis noe for enhver smak. Dette bildet er det eneste jeg rakk å ta, innen jeg måtte stille meg i kø foran tekstil-teltet (ja, for det gjelder jo å være raskt på pletten, skal man få med seg noe som er verdt å samle på! ; ) Bildet er tatt innen loppemarkedet åpnet, og folk står i det nydelige solskinnet og tripper, 
klare til å storme teltene og hallene for gode kupp! :-) 


Jeg starter forsiktig ut med noen bilder av litt retro stoff jeg fikk med meg hjem. Alba slekter på moren, og hun er allerede glad i fine farger og retromønstre ;-) Hi, hi. Kooooselig, synes jeg! 


Godt og blandet...


Og litt Old school...Hvis du er glad i brun Old school småblomstret retro og ønsker deg et stykke av det på det siste bildet her, så skriv en mail til meg, så gir jeg deg et godt stykke av det. Ganske gratis (kun porto) : )

Håper uken din blir fin-fin! 

Smil fra Marthe 

5 kommentarer:

 1. Ååh, eldorado! Egen bu for tekstiler!? Dåån.. Drømmen det! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lene
   Ja, dette loppemarkedet hadde jeg gledet meg til lenge :-) Jeg gjorde ikke de største kuppene her, men nå konsentrerte jeg meg om tekstil-teltet, og gikk nok glipp av mange godbiter i de andre teltene og hallene. En Cathrineholm panne + litt småmøbler ble dog med meg hjem. De har en egen lagerbygning med alle mulige møbler, som blir fylt opp på nytt BEGGE dagene! Tenk det, da...! Faaarlig, gitt! ;-) Du får ta deg en helg i Vestfold en annen god gang, de holder alltid loppemarkedet sitt den første helgen i September, hvert år. :)

   Ha en fin dag videre, da!

   Klem fra Marthe

   Slett
 2. Du er så gavmildt et menneske!

  Jeg kan godt forstå at Alba er så vild med det stof - det er helt fantastisk :0)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Karen
   Neeeej, det er jeg da vel ikke :) Jeg synes bare, at jeg er ved at få så meget i stofhyllerne, at når jeg falder over 2 ens sæt, så kan nogen andre jo også få glæde af det :) Det brune her er rigtig sødt, jeg ser for mig at det er sødt til små sminkepunge, som detaljer på børnetøj, kantbånd i småblomstret er jo altid også et hit, osv, osv. Vil du have en meter eller 2? Jeg sender det naturligvis gerne med :-) Du sier bare til , ved du :)

   Ja, Alba er vild med de fine retro stoffer. Særlig dem i mange farver, som på billedet. Dem render hun gerne rundt med, også over skuldrene, som en kappe. Så sødt! :-)

   Ønsker dig en fin dag videre!

   Kh Marthe

   Slett
 3. Åh, det stoffet som Alba Ligger på, var
  jo bare helt hærlig da....
  Nydelig navn på nydelig jente foresten :)

  Ser ut som om du fikk noen skatter ut
  av helgen da :)
  Håper jeg er like heldig når det endelig
  blir loppemarked her ;)

  Ønsker deg en flott mandagskveld :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...