mandag 3. juni 2013

Fin helg i 80 års lag!

Denne helgen har vi feiret min Bestefar, barnas Oldefar, som fylte 80 år. Jeg har alltid hatt et nært og godt forhold til mine besteforeldre fra Toten, og selv om vi ikke på langt nær får til å møtes så ofte som vi gjerne skulle ønske, pg.a den geografiske avstanden, så er det alltid like koselig å se dem. Det er rart hvordan slike jubiléer minner en på at tiden går fort, litt lett å glemme i en travel hverdag, men heldigvis er 80 jo ingen alder i disse dager, og jeg synes de er de samme i dag, som de var for 20 år siden. Husker jeg sa til Mormor en gang, da var hun rundt de 50, at jeg var så glad over å ha så unge besteforeldre! Det synes jeg fremdeles. Min mamma er 17 år yngre enn dem, og dét er ikke særlig mye ;-)

Litt bilder fra den koselige helgen vil jeg dele med dere:

 Pelle har laget papirhatter av serviettene :-)

 Alba i favorittkjole fra danske Strawberryflavor / Livie & Luca elefantsko kjøpt hos Kirkesjov ♥ 
 

Dagen etter selskapet, hadde Pelle (7 1/2) og min fetter (10), selv gått ned i restauranten gjestegården og forsynt seg med frokost. Dette er hva han selv mener var en passende frokost og god start på en aktiv søndag: 
Corn Flakes uten melk, 1 egg, 2 pakker sukkerbiter og en fruktkaramell...

..Han fikk naturligvis fylt på tallerkenen sin en lille smule med knekkebrød, juice og te, innen den 
Strenge Mor var fornøyd ;-)

...og etter frokost tilbrakte vi noen timer på Raufoss Badeland.

 Søndagen hos Besteforeldrene/Oldeforeldrene ble avsluttet med hele familien samlet til middag, kaffe og kaker. Synes altså at kaffen smakte ekstra godt denne søndagen ;-)

Håper uken din blir nydelig og sommervarm!
 
Smil fra Marthe 

2 kommentarer:

  1. Sikke et lækkert kaffebord.... Jeg elsker kaffebords-hygge med familien.
    Rigtig god uge til dig også.
    Kh Anja.

    SvarSlett
  2. Sikke en dejlig weekend. Kan nu ikke lade være med at smile af Pelles morgenmad :). Kan også mindes sønnen min kunne finde på at "nøjes" med et par sukkerknalde til morgenmad ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...