mandag 10. juni 2013

Det går sakte men sikkert fremover

Avbrutt av deilig sommervær, som vi for øvrig nyter i fulle drag, så er jeg i full gang med å pusse, grunne og male småmøbler. Det er hovedsaklig de tingene som skal opp å henge på barnerommet, som får nytt liv ved hjelp av maling.

 Trefarget multi-hylle blir hvit og fin. Pelle har hjulpet til med denne ♥


Og så har Mannen hengt opp denne gule kulelampa på Pelles vegg, noe vi alle i grunn ble veldig fornøyde med. Pelle synes det er gøy å dra i lampesnoren, som i øvrig Mannen besluttet seg for, sånn helt av seg selv, å skifte ut med neon pink fiskesnøre! Ikke verst :-) Snoren har også blitt pyntet med fine perler i pastellfarger og perlemor-glans, tanken var 
å gjenspeile perler i havet, siden tapetet til Pelle jo er med fisker og sjø-tema. Dette syntes Mannen ble litt i overkant, men siden det er jeg som står for planleggingen av barnerommet, så tenker jeg at det er slike detaljer han raskt 
glemmer å legge merke til allikevel, og så kan de jo bare bli hengende ;-) hi, hi.

...og jammen setter vi ikke i gang litt barnearbeid her også. Jeg må visst forte meg å si at Alba var veldig flink, og at hun anså seg "ferdig" like etter at dette bildet var tatt, så jeg skyndte meg å male den lille tallerkenrekka ferdig, innen vi fylte plaskebassenget med rent vann, og virkelig nøt den deilige sommervarmen med en is istedenfor :-)

Ellers står male-prosjektene i kø for tiden, og jeg merker at fokuset mitt står på å bli ferdig i hjemmet, fremfor å sy noe særlig for tiden. Symaskinen min står jo stille i disse dager, fordi strømtilførselen ikke virker som den skal, og jeg har ennå ikke rukket å kjøpe ny ledning til den (også på To do-lista, som ikke akkurat blir kortere av at jeg hele tiden kommer på nye ting som "må" gjøres, både ute og inne!) Dét må være fordelen med å være glad i å drive med krea ting, for man mangler aldri noe å gjøre, og jeg kjeder meg virkelig ALDRI. Har du det på samme måten?

Ønsker deg en super fin ny uke, 
og håper solen skinner der du er!

Glade smil fra Marthe 

10 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt og fint ud Marthe, så fint at børnene er med i arbejdet, også selvom hun endnu ikke har tålmodighed, men dejligt at hun får muligheden for at være med - det betyder så meget :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen, Mette. Det er så rigtig det du siger, det med at lade børnene få være med på det der sker! : ) Jeg kan mærke, at det slet ikke er de store opgaver der skal til, for synligt at se deres selvtillid og selvbillede øge! ♥ Det er guld.

   Håber du nyder sommeren så langt!

   Stort knus til dig!

   Slett
 2. Jamen hvor bliver det hele fint, glæder mig til at se billeder af det færdige resultat.
  Børnearbejde er da en god ting...også selv om det ikke varer så længe ;D
  Her er kedsomhed heller ikke aktuelt, der er jo masser af krea-projekter man kan gå i gang med :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tak, kære Lene! jeg glæder mig også nu til at blive færdig, he, he :D
   Og ja, det er skønt når børnene viser interesse for det man nu laver, det vokser vi alle på : )

   Og er det ikke bare skønt at have så mange hobbyer og fine interesser! Jeg elsker det, og livet smiler, når man får lov til at lave noget kreativt, på det ene eller andet plan, virkelig! :D Vi er SÅ heldige!

   Kan du have en rigtig skøn uge videre!

   Stort knus!

   Slett
 3. Svar
  1. Takk, kjære B! Det var gøy for henne å prøve seg på litt med "ordentlig" maling ;-) Hun ble dog raskt ferdig, og ville heller bade og spise is ;-) Hi, hi.

   Fin uke videre til deg!

   Stor klem!

   Slett
 4. Det kommer til å bli SÅ flott!!!!
  Gleder meg til å se rommene ferdige :)

  Og så flink søte Alba er da <3

  Skal snart begynne å pusse opp rommene til jentene mine,
  men her blir det nok "bare" maling...
  De skal selv få velge farger, så får jeg være med å sette
  sammen og prøve å finne på noe kreativt ;)
  De er jo blitt så store at det er ikke alt jeg vil som
  dem er enige i, hehe.... Men gleder meg, selv om jeg må
  innrømme at jeg er begynt å bli litt lei av påbygg og oppussing
  nå, hehe... Bodd her i ca 4 år og har hatt prosjekter så og
  si hele tiden... Badet ble kjøkken, kjøkkenet ble bad...
  Enkel oppussing her og der... vegger og dører flyttet....
  Utbygg med ekstra gang + 3 soverom osv osv osv..... hehe

  Håper du får en flott dag Marthe :)

  Klem Cecilie

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Cecilie
   Takk for kjempekoselig hilsen, det er alltid så koselig med hilsen fra deg : ) Ja, som du vet så er vi i full gang med opprydding/sortering og oppussing av barnerom her.. Puh, for en sjau! Du kjenner visst GODT til det, med så mye påbygg og oppussing i ditt eget hjem! ;-)

   Lykke til meg videre oppussing av barnerommene, et strøk maling gjør underverker, og det gleder jeg meg til å se, når du en gang blir ferdig : )

   Ha en strålende fin helg!

   Klem Marthe

   Slett
 5. Hvor er det da hyggeligt at du har en lille hjælper:-) Pelles tapet er helt fantastisk og den fine gule lampe passer jo perfekt til. Nu er ugen snart gået, så jeg vil ønske dig en rigtig dejlig weekend.
  K.h.
  Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusind tak, Christina! Det er sjovt når børnene selv viser initiativ til at ville hjælpe, selv om det hurtigt finder på noget andet at lave ;-)
   Ja, jeg er selv så glad for Pelles tapet, det er virkelig flot, og har ændret værelset helt, fra gråt og trist (bortset fra legetøj og møbler) til farverigt og flot ♥ Skønt at være godt i gang med sådan nogle projekter! : )

   Jeg har ikke glæmt dig og dit symønster, tænker over det i hverdagen, men må indrømme at jeg ikke sådan lige kan finde det i alt rodet der omringer os for øjeblikket. Det dukker nok pludselig op, når vi begynder at få tingene på plads igen, når jeg får gået igennem mine krea sager ! Håber du kan vente til da ;-)

   Kan du have en skøn weekend!

   Knus fra Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...