onsdag 29. mai 2013

Jeg har besluttet meg...

...for å holde en EKSTRA TREKNING av min Fødselsdags give away! Det er fordi jeg er i tvil om noen av loddene (dem som ble regnet med i første omgang), om de er reelle. Nå har jeg sjekket både 5 og 6 ganger, og jeg føler meg ganske sikker på at noen (heldigvis få!) rett og slett har vært SPAM! Det er så ergelig at det finnes slikt noe, men dessverre kommer en blogger nok ikke utenom dette, med mindre man "lukker" bloggen for anonyme kommentarer, noe jeg i utgangspunktet ikke ønsker å gjøre, da jeg vet det er flere bloggløse skjønne damer som leser med her hos meg ;-)

SÅ: Siden jeg kun har hørt fra den ene vinneren (som naturligvis har mottatt et gyldig gavekort på 500,- til Stoffbutikken), og ikke har hverken hørt fra eller kan finne den andre vinnerens mailadresse (og dessuten mener at man selv skal sjekke om man har vunnet i en give away man selv har valgt å delta i), så BLIR det altså ny trekning blant de allerede deltagende lesere av bloggen, nå som det har gått over en uke siden den opprinnelige trekningen. Jeg beklager naturligvis at det ikke gikk helt smooth fra starten av (damn SPAM!), og beklager til den 2. vinneren, som ikke har gitt lyd fra seg = ikke har lagt igjen mail/mulighet for å bli kontaktet via mail/sjekket om du har vunnet, og håper allikevel det vil bringe glede til deg som ikke vant i første omgang, og som faktisk ønsker å få en ny, fair sjanse til å vinne, hvor de tullete SPAM-"deltagerene" ikke blir tatt med i trekningen, naturligvis. (Jeg LOVER for at det har vært en vanskelig prosess å avdekke hvem som har gyldige lodd og ikke, og mener nå å ha klart å sile fra de som enten ikke er kontaktbare via Google-profiler, manglende mailadresse, o.l!) 


Har du noen innsigelser til dette, eller annet du vil dele, så skriv gjerne under dette innlegget, de leses frem til ny trekning i kveld, men vil ikke kunne påvirke min beslutning om ny trekning.

Jeg trekker 2 nye vinnere i kveld, og vinnerene vil bli kontaktet via mail, hvis denne er tilgjengelig, ellers har de nye vinnerene 1 uke fra i dag på å ta kontakt med meg for å fortelle meg at du er virkelig ;-) 

Ønsker deg en super fin dag!

KLEM fra Marthe 14 kommentarer:

 1. Jeg synes du er mere end fair Marthe - så må jeg bare håbe jeg er heldig denne gang

  SvarSlett
 2. Ja du er meget mere end fair søde Marthe.... nu ved jeg jo også at du ikke bare er skøn, sød og smuk, men også et helt igennem godt menneske <3. Det er utrolig flot, at du sådan har tjekket de MANGE lodder og laver en ny trækning. Jeg lover at mit lod er helt reelt ;D
  Lav en god dag kære Marthe. Knus fra Lene

  SvarSlett
 3. Jeg er enig! Det er helt fair!
  Håber du får en dejlig dag :-)

  SvarSlett
 4. Jeg er synes bestemt også det er fair. Og ja, de dumme spammere er svære at slippe udenom, så tror nu heller ikke at nogle ville have bebrejdet dig, hvis du havde overset en enkelt i farten - så virkelig flot af dig at trække en ny vinder:)

  SvarSlett
 5. Når de er så dumme at de verken følger med eller legger igjen kontaktinformasjon, så kan de jo bare ha det så godt. Jeg la inn epostadressa mi under den originale kommentaren min på konkurransen. Just in case. ;)

  SvarSlett
 6. Det synes jeg er helt i orden. Jeg havde selv en Give Away kørende. Jeg trak en vinder og hørte ikke fra hende. Jeg varslede, at hvis ikke jeg hørte fra hende inden ugen efter, at jeg trakhende som vinder, så ville jeg trække en ny. Og det gjorde jeg så.

  SvarSlett
 7. Det synes jeg da er helt i orden - wuhuuuuuuuuuuuuuu - så krydser jeg alt hvad jeg kan, for at jeg er den heldige:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlett
 8. Er helt enig med de andre i at det er helt i orden - hvis man ikke efterlader kontaktinformation, er man selv ude om det. Så nu krydser jeg fingre og tæer og håber på at blive en af de heldige :-)
  Kram Bodil

  SvarSlett
 9. Slutter mig til de andres svar :).

  SvarSlett
 10. jeg følger spændt :D

  SvarSlett
 11. Spennende. Krysser fingrene å håper du trekker mitt navn opp av hatten ;-)

  SvarSlett
 12. Kjære dere!
  Tusen takk for fine og støttende ord til dette litt vanskelige innlegget! ♥
  Jeg setter veldig pris på at dere har tatt dere tid til å si deres mening, og det virker som det er enighet om at det var en riktig avgjørelse (sånn føltes det naturligvis også for meg, siden jeg valgte å trekke 2 nye vinnere nettopp av ovenstående grunner). Nå har det blitt talt opp, sjekket, dobbelt-sjekket og trukket 2 heldige vinnere, og jeg setter en avslutning på DENNE give away`en ;-)

  Til alle dere som var med, og hadde håpet, så kan jeg love at det kommer flere muligheter i tiden fremover, det skulle bare mangle, for jeg setter utrolig stor pris på dere alle sammen!

  Klem fra Marthe

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...