lørdag 4. mai 2013

Eske med yndlingspapir

Jeg er så smått i gang å bekle esker med yndlingspapir. Det er ikke så mye tid til krea for tiden, da jeg er alene med barna ca. 1/2 måneden (pg.a hvordan Mannen jobber), men litt blir det til innimellom. Denne esken var gjort på 1/2 time, og er jeg har allerede vist den frem på Instagram, for de som er innom meg der i hverdagen :-) For deg som ikke har klikket deg inn (i høyre sidebar), slik ble den:

 Skoeske kledd med papir kjøpt hos Nordhjem

Yndlingspapir fra Bloomingville

Kjenner du igjen printet? 
Retrostoffet i den orange/pink fargen, kommer i Stoffbutikken her på siden om få dager!

 ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥ 

Ønsker deg en fin helg videre!

Smil fra Marthe
 


8 kommentarer:

 1. Oi, dette var flott! Kunne du tenke deg å vise framgangsmåten på bloggen din en gang? Jeg ser for meg at flere kunne være interessert i å prøve noe liknende selv. :)

  Ha ei fortsatt finfin helg.


  Monja

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Monja
   Takk for det : ) Jeg kan dessverre ikke love at jeg får tid med det første til å vise hvordan jeg har gjort dette, men skal se hva jeg får gjort "underveis" i alle dagens gjøremål :-) Det finnes flere fine DIY`s på hvordan man bekler esker av forskjellige former, rundt om i bloggland, og en av dem finner du her: http://barewunderbar.blogspot.no/2011/08/en-ny-ske.html.

   Det er jo så forskjellig hvordan eskene er i utgangspunktet, og kort fortalt, så har jeg med denne esken (på bildet i dette innlegget), brettet ut hele esken, lagt den utbrettede esken ovenpå det ønskede papiret, limt en tynn stripe lim langs alle kanter, og klippet papiret etter eskens form. Samle esken igjen, og ferdig! :-)

   Et tips er å bøye esken i ønsket vinkel INNEN du fester med lim, siden det krever pittelitt ekstra papir for at esken skal kunne brettes igjen etterpå. Så papiret ikke blir for stramt, om du forstår hva jeg mener? ;-)
   Til slutt har jeg trædd perler på en liten snor, og festet denne med tape på innsiden av lokket. Den er som sådan bare til pynt, på nettopp denne esken.

   Men jeg skal se hva jeg får til mht til bilder av prosessen, neste gang jeg skal bekle en eske.

   Lett som en plett, og fint resultat Lykke til med eske-pimping! : )

   Klem Marthe

   Slett
 2. wow en flot æske :)
  Genkendte straks mønsteret :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Lene

   Tusind tak for det : ) Ja, det gjorde du nok, genkendte mønsteret ;-) Et af mine retro-favoritprint, og jeg er så glad for at have fundet det i papirs-form! :D

   Knus til dig fra Marthe

   Slett
 3. Hvor er den æske smuk Marthe, bruger du alm. Lim til at lime det fast?

  SvarSlett
 4. Kære Mette
  Tusind tak, Mette! Jeg har brugt en TYND stribe lim fra Panduro Hobby (Panokitt-lim), langs alle kanter på æsken. Du må gerne kigge på beskrivelse ovenover. Ellers finder du en fin måde at bklæde æsker på her inde: http://barewunderbar.blogspot.no/2011/08/en-ny-ske.html
  Hun bruger altså tape, til at feste papiret med. <3 smsrt"

  Rigtig god mandag videre!

  Knus Marthe

  SvarSlett
 5. Den ble riktig så fin! Får et enda bedre inntrykk av tingene du lager her på bloggen siden bildene er større (eller kanskje det bare er synet mitt som blir dårligere...) =oD

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Anne
   Tusen takk, det er jeg glad for å høre at du synes!
   Det er helt sikkert at man får et bedre inntrykk, når bildene er store og fine, der er vi enige ;-) Jeg skal huske det til senere, nå som jeg har blitt så glad i Instagram (så lett og gøy å dele der, vet du ;-) Men bloggen, helt klart, den skal ikke lide av den grunn ;-)

   Ha en fin uke, Anne!

   Klem Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...