fredag 24. mai 2013

"Fargeprøve"?!

I forbindelse med at jeg har fått dyktige Lene//Filihunkat til å hekle noe for meg, som skal få passende retro stoff fra min stoffsamling på den ene siden, sendte hun meg en såkalt fargeprøve. Det skulle jo helst matche perfekt med 
garnet hun har brukt ;-)

Dette er så Lenes versjon av "fargeprøve"...

 En potet-varmer, eller kartoffelvarmer, om du vil! Og et nydelig kort i tillegg! 

Skikkelig retro! Og i en nydelig, nydelig farge. Tror jammen jeg skal be om flere fargeprøver fra den kant ;-) hi, hi.

Ha en strålende fin fredag!

Smil fra Marthe

 

4 kommentarer:

 1. hi hi, du bestiller bare alle de farveprøver du vil søde Marthe :-) Jeg hækler gerne :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hi, hi, det tror jeg nu ikke du har tid til, søde du :P Jeg er så glad for din farveprøve, og glæder mig virkelig til at tage den i brug! Vi skal have laks og kartofler til aftensmad i dag, så vil jeg da sørge for at tage en billede og sende til dig ;-) Håber jeg får til at bruge den korrekt, he, he...

   Kan du have en skøn fredag!

   Knus Marthe

   Slett
 2. Heisan Marthe
  Nydelig farge og så flott hekling, langt mer avansert enn det jeg selv bedriver. Jeg holder på med min tredje runde pute nemlig. Potetvarmer har jeg aldri hørt om før, he,he.
  Tusen takk for at du la igjen de to dynetrekkene og skålen i gjenbruksbutikken. They made my day, kan man si.
  Har brukt det nudefargede stoffet i noen vimpler alt.
  Glad dag til deg og litt trist med en Idol-fri kveld, men kanskje det kan bli en kveld med mye luft. Alt tegner til en bra helg værmessig. I morgen skal gutta på fotball-cup hele dagen, så fint vær er kjærkomment.
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Kaspara
   Det er så deilig å bli skjemt bort litt innimellom, med så fine gaver! : ) Det høres ut til å bli noen veldig fine heklede puter du har laget! Selv har jeg ikke engang heklet én pute ennå, men med så mye fin inspirasjon rundt omkring, så er det vel bare et spørsmål om tid innen jeg finner heklenålen frem igjen fra garnkurven ;-) Jeg har heklet veldig mange såkalte bestemors-/oldemors-ruter i sin tid (som ungdom), som ble til fine små vesker, man blir gjerne litt grepet av hekleriet, når man først setter i gang...Den gang ble de rett og slett bare lagret i en stor bærpose, og jeg husker ikke engang hvor den har blitt av..

   Jeg sto virkelig og vurderte frem og tilbake om jeg skulle ta med meg de fine nude dynetrekkene, og den lilla skålen sto jeg til og med i kassa med, men impuls-handlingen min denne dagen sa dessverre "stopp", da beløpet steg til over 1000,-...! Ett sted går grensen for impuls-handling, tenkte jeg, og måtte dessverre la noe stå igjen.. ;-) Jeg tenkte faktisk på deg (det gjør jeg av en eller annen grunn hver gang jeg ser noe i fargen nude ;) da jeg sto der, og ble SÅ glad da jeg leste inne på bloggen din, at de HADDE havnet hos deg! ♥ Vimpler er alltid fint å pynte med, og jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet inne hos deg : )

   I dag skal jeg få hentet den grønne skjenken jeg kjøpte, og kjøpe maling. Det blir spennende å se hva Mannen i huset sier til den, når han ser den "live" ;D hi, hi. Kryss fingrene!

   Klem fra Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...