mandag 18. februar 2013

En riktig fin byttehandel

Her om dagen mottok jeg den fineste lille pakke i posten. Det var et vakkert stykke retro stoff, som jeg forelsket meg i da jeg så *dette* blogginlegget hos Libbie//Binemor. I tillegg til det avtalte byttestoffet, hadde hun sendt med den absolutt fineste overraskelse til meg, nemlig en lekker *pastell-soldat* hun har laget i Hama-perler! 


Akkurat idét jeg satt og lurte på hva vi skulle lage av alle de 12 000 Hama-perlene barna har liggende! Jeg er helt imponert over hvor mye kreative folk det finnes rundt omkring, og elsker å finne inspirasjon hos dere dyktige damer! : )

...og har du sett den skjønne Give away`en Binemor har kjørende på bloggen sin akkurat nå? Klikk *her* for å være med!

TUSEN TAKK, Libbie! Jeg håper du blir like fornøyd med bytteren som jeg er :0)

Fin ny uke til deg!

Smil fra Marthe 

 

14 kommentarer:

  1. hvor fint og dejligt med en overraskelse af den slags. Byttehandler i blogland er da dejlige.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, kære Lene, en god bytter er altid skønt : )
      Den flotte soldat her, var bestemt en super skøn overraskelse!

      Knus Marthe

      Slett
  2. Wauw Marthe, du tager altså bare sådan nogen lækre billeder i det helt rette lys :)
    Tusind tak for de fine ord om mig og min blog.
    Glæder mig til at se hvad du finder på at lave med stoffet.
    De kærligste hilsner fra Libbie

    SvarSlett
    Svar
    1. Glæden er på min side, kære Libbie : )
      Tusind tak for billed-kompliment! Jeg synes det er svært at tage gode billeder her nu, hvor lyset ikke er fremme så længe, og nyder lidt hjælp fra PicMonkey i ny og næ, hvor man kan tilføre lidt ekstra lys til ellers lidt triste billeder :-)

      Jeg vil verne godt om stoff-stykket, til jeg finder det helt rigtige projekt :0)

      Knus Marthe

      Slett
  3. Så fint stoff!! Og soldaten matcha jo perfekt :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, dette stoffet er SÅ fint : ) Libbie visste sikkert hva hun gjorde, da hun sendte den flotte, pastell-soldaten med nettopp dette stoffet, for de matcher nemlig helt supert :0)

      Klem Marthe

      Slett
  4. Flott stoff. Ser frem til å se hva du får ut av det :) En overraskelse er alltid gøy - så lenge det er av det positive slaget som her!

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er så sant, Anne, overraskelser er SÅ spennende! Jeg blir helt overveldet over den kreativitet og gavmildhet som finnes her i bloggland!

      Klem Marthe

      Slett
  5. Libbie er så god til de perler. Stoffet er bare også super fint. Er ellers ikke så meget til det retrostof, men synes ret godt om dette :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er virkelig et stof man bliver glad i låget af, Christina, uanset om man ellers er til retro eller ej ;-) Selv er jeg afhængig af de gamle, smukke print og farver, og det at finde de helt rigtig stoffer, og så lave noget nyt af dem, giver mig en helt specielt kick i hverdagen :-)

      Knus Marthe

      Slett
  6. Så VAKKERT stoff. Ser at jeg elsker mange av de samme stoffene som deg Marthe!!! Blir SÅ spennende å se hva du lager av det :-) en flott byttehandel! Smil :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så gøy å vite at du også liker litt de samme stoffene som jeg, Karine : )
      Gleder meg til å få litt overskudd til å komme videre med krea-prosjekter her, akkurat nå er det litt vinterferie og barna som står i sentrum, og da er det gjerne litt avslapning som står på programmet når kvelden kommer ;-)

      Ha en fin uke videre, snart god helg ;-)

      Klem Marthe

      Slett
  7. Sikke noget fint stof og herlig soldat. Kan ikke lade være med at tænke lidt over, hvordan du kan have så meget stof :-) Det må fylde godt!

    Håber du og familien får en rigtig dejlig weekend!

    Kram Helene

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusind tak for din søde hilsen, Helene : )
      Ja, jeg forsøger så godt det kan lade sig gøre, at holde orden i stofferne, selv om jeg må indrømme, at det fylder godt her hjemme.. Men, det er så skønt med alle de smukke print og farver, så det giver i hvert fald mig (haha) stor glæde i hverdagen, at gå og kigge på ;-) Manden er heldigvis forståelsesfuld mht til min store interesse for de gamle, smukke sager, og det er en stor fordel :0)

      Hav en skøn weekend du også, når vi kommer så langt : )

      Knus Marthe

      Ps! Og æskerne, de samler jeg altså på i mindre grad, end retro stofferne, hvis du undrer dig over hvor de bliver lagret ;-) hi, hi.

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...