onsdag 13. juni 2012

Vinneren er funnet!

Først og fremst vil jeg takke alle som har vært med i min aller første Give away her på bloggen! Jeg er helt overveldet over alle som har vist min nye blogg interesse, og ønsker alle hjertelig velkommen til! : ) Håper dere alle vil fortsette å titte innom i tiden fremover. Jeg setter utrolig stor pris på hver og en av dere, og vil også i tiden fremover tromme sammen en Give away eller flere, for å dele litt tilbake av all den flotte og kreative inspirasjonen jeg finner på min vei, på alle fine blogger rundt omkring!
 Alle som ikke har blogger, er også verdsatt like høyt, naturligvis, så tommelen opp for mange, hyggelige impulser fremover! : ) 


Ta-daaaaa!

 Hele 223 lodd ble det trukket, og vinneren er funnet via Random.org. Det var Mannen som fikk ære av å trykke på knappen, og finne den heldige vinneren: Mosekonen Morgendug med bloggen Mosekonens Puslerier! Hun har en hyggelig og kreativ blogg, med forkjærlighet for naturen og kreative sysler av alle slag. Kikk innom bloggen hennes,-hyggelig lesning! : )

Mosekonen Morgendug: Send mig en mail med din adresse, så er den lækre stofpakke 
på vej til dig! : )

Ekstra-premie!
   En pitteliten ekstra-premie vil jeg gjerne få lov til å dele ut, fordi jeg setter så stor pris på alle som har vært med: En liten pengepung/nøkkelring fra norske Blafre Design.

Vinneren av den pittelille ekstra-premien går til: 

Det er Line Møldrup Davidsen med bloggen Møldrup Design som gjemmer seg bak nummer 93! Send mig en mail med din adresse, så er et lite stykke norsk design på vej til dig :)

En god uke videre til alle kreative sjeler der ute!

Glade smil fra Marthe5 kommentarer:

 1. Jamen, jamen... det er jo mig.
  Ihhh Så fine sager jeg har vundet.
  Tusind tak og selvfølgelig bliver jeg hængende på din fine blog.
  Sender mail med det samme.

  SvarSlett
 2. Tillykke din heldige kvinde ;)

  SvarSlett
 3. tillykke til de heldige kvinder

  SvarSlett
 4. Tillykke til de heldige vindere :)

  SvarSlett
 5. Congratulacions for the winners :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...