torsdag 7. juni 2012

Gjett hva dette er?

I dag har jeg forsøkt meg på å lage noe jeg har hatt lyst til og bruk for, lenge. Kan du gjette hva det er?Det kan f.eks brukes slik: Blikkboks surret med retro stoff, dekorativt til fine farger : )Jeg har laget det fineste kantbåndet av et av mine retro favoritt-stoffer!Stykket jeg har brukt, målte 60 * 60 cm, og ga til sammen hele 7 meter lekkert kantbånd! Mye jobb, men jeg er glad for resultatet!

  
...Neste gang blir det klippet i det GULE favoritt-stoffet, tror jeg..!

Snart er det fredag igjen,-tenk det!

Smil fra Marthe

6 kommentarer:

 1. hold da op hvor er det fint og sikke et arbejde

  SvarSlett
  Svar
  1. God morgen, Lene!
   Tusinde tak for det,-det er sjovt at have noget lidt ekstra fint at kante med, på div. syprojekter :) Ja, det tog lige lidt længere tid, end jeg havde regnet med, men nu jeg har forsøgt det, så har jeg vel også lært nogle fif til næste omgang.. ;)

   Ønsker dig en dejlig dag!

   Knus Marthe

   Slett
 2. Oh, this yellow will be greate :0

  SvarSlett
  Svar
  1. Hi Anuszka!
   Yes, the yellow one is in perfect condition, and is one of my retro top favorites! I think it would be good for many purposes : ) Thanks for leaving a sweet comment!

   I wish you a great Saturday!

   Hugs, Marthe

   Slett
 3. Så utrolig smart og dekorativt :) Det skal jeg prøve engang. Hehe. Takk for tipset!
  Klem Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lene!
   Hi, hi, det var i utgangspunktet en måte for meg å få surret opp de mange metrene med kantbånd, at valget falt på en blank blikkboks :) Litt vakkert retro stoff, kan pynte opp så mangt, vet vi jo godt ;) Og kantbåndet står "parat" til å bli brukt, når som helst det skulle bli litt ekstra sy-tid her ;)

   Ønsker deg en fin, ny uke!

   Klem Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...