lørdag 23. juni 2012

LOPPEMARKED / BRUKTMARKED # 1

Anne Moland har vært passjonert samler i 14 år, og maken til skattkammer hun har fått samlet seg til med årene! Hun bor idyllisk og landlig til, rett utenfor Sandefjord sentrum, 
like til høyre for den kjente Gokstadhaugen. 

Hos Anne finner du alt fra vakre antikviteter til retro skatter i alle farger og fasonger. Samler du på noe, eller bare er ute etter en hyggelig opplevelse, så er dette stedet å dra på skattejakt! 

I alt 4 (store) skattkamre finner du her:

 1: Låven (møbler, bilder, leker) 
2: Utestuen (porselen, glass, kobber, bokser, flasker, rammer, you name it) 
3: Bak låven (kjeler, lokk, tekniske ting, bøker)
Og nyåpnet denne helgen:
4: Garasjen (middags-serviser, glass, kopper, kanner, boller, emaljefat, musikk LP`er, trekasser,
 i skjønn blanding).

Husker du de fine emalje-kjelene fra mitt innlegg her? De har jeg funnet hos Anne. Det samme gjelder den fine trappe-krakken i samme inlegg. Ps! Sist jeg var innom, var det fremdeles flere emalje-kjeler igjen i samme stil! Jeg er så glad for mine, de er super gode å koke i, samt at de er veldig fine på bordet og komfyren ; )

Her er (en hel haug) bilder til inspirasjon! Annes adresse og kontaktopplysninger finner du etter disse : )

Låven, og kuul Agave-kaktus!

Utestuen 

Fin, gammel mandelkvern, håndspeil og hårbørste

Vakkert, stort vaskefat og kanne fra Egersund Fayancefabrik

Egersund FayanceTallerkner i lange baner

Rørstrand og emaljekanne

Retro i alle fasonger og farger, bl.a Alfi kaffekanne

Mer reeeetro!

Turiform/Figgjo Flint

Gule ting 

Garasjen og et flott melkespann

Fiiiin flaske!

 Og til sist: Mine favorittfarger akkurat nå: Saftig neon grønn og pink! Mmmmmmums!

 Da er det bare å planlegge turen innom Anne! Hun har åpent denne helgen, fra kl. 12, og ellers helger innimellom. Du er derfor hjertelig velkommen til å kontakte henne for å høre hvilke helger fremover hun holder åpent. For de som bor i nærheten, i Sandefjord, kan du også se det på skiltene hun setter ut i omegnen de aktuelle helgene. 

Her treffer du Anne Molands loppemarked/bruktbutikk: 

Morellveien 17, Sandefjord
Tlf: 907 79604

Ønsker deg en super fin St. Hans aften!

Smil fra Marthe 


5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej Lene!
   Ja, her er det så mange fine ting at finde! : )

   Smil fra Marthe

   Slett
 2. Hvor er der mange skønne ting.
  Ting, som har befundet sig i mit eget hjem eller forældres.
  Desværre måtte rigtig meget gives væk, da de døde og jeg flyttede fra stort til lille hus, men lidt af det har jeg da endnu. Bla en mælkejunge fra mine forældres gård. Ren nostalgi.
  God ny uge

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Mosekone : )
   Du er heldig som har vokset op med så mange skønne ting rundt dig, og dejligt du stadigvæk noget af det tilbage! Ja, det er vigtigt med lidt nostalgi, minder en om hvor man kommer fra.. : )

   Også god ny uge til dig! Spændende med dit kommende barnebarn!

   Kh Marthe

   Slett
 3. Jeg er nå fullstendig finansiell fordi jeg lånte fra LFDS. Jeg vil bringe dette til kunngjøringen til publikum om hvordan jeg kom i kontakt med LFDS etter at jeg mistet jobben og ble nektet lån av banken min og andre økonomiske institusjon på grunn av min kredittscore. Jeg kunne ikke betale barnas avgifter. Jeg sto bak på regninger, i ferd med å bli kastet ut av huset på grunn av min manglende evne til å betale husleien. Det var i løpet av denne perioden barna mine ble tatt fra meg av fosterhjem. Så bestemte jeg meg for å søke etter midler på nettet der jeg mistet $ 3707 som jeg lånte fra venner som jeg ble dratt av av to online låneselskaper. Inntil jeg leste om: Le_Meridian Funding Service (lfdsloans@outlook.com / lfdsloans@lemeridianfds.com) et sted på internett, var fortsatt ikke overbevist på grunn av det jeg har vært igjennom før en slektning av meg som er presteskap også fortalte meg om den pågående låneplanen til LFDS til en veldig lav rente på 1,9%% og nydelige avdragsbetingelser uten straff for mislighold av betaling. Jeg har ikke noe valg enn å også kontakte dem som jeg gjorde gjennom tekst + 1-989-394-3740 og Herr Benjamin svarte tilbake til meg. Den dagen var den beste dagen i livet mitt som aldri kan glemmes når jeg motta et kredittvarsel på $ 400 000,00. Usd-lånebeløp jeg søkte om. Jeg benyttet meg av lånet effektivt til å betale opp gjelden og starte opp en bedrift, og i dag er jeg og barna mine så glade og oppfylle. Du kan også kontakte dem via e-post: (lfdsloans@outlook.com / lfdsloans@lemeridianfds.com) WhatsApptext hjelpelinje: + 1-989-394-3740 Hvorfor gjør jeg dette? Jeg gjør dette for å redde så mange som trenger et lån for ikke å bli offer for svindel på internett. Takk og Gud velsigne dere alle, jeg er Oleksander Artem fra Horizon Park BC, Ukrain.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...