onsdag 29. august 2012

Kveldsbilder av loppefunn

Jeg har sagt det før, og må nesten gjenta meg selv: Tiden går noen ganger litt for fort! For jeg skulle så gjerne, gjerne ha vist deg litt av de fine loppefunnene mine, som ble begått de 2 foregående helgene. Det er flere av tingene jeg har hatt stående fremme i noen dager, klare til bilde-tagning, og så plutselig! ...er det atter kveld. Og mørkt. Aj, aj, aj. Utsatt nok en dag! Jeg rakk såvidt å forevige noen av de fine tekstilene jeg har vært heldig å falle over på loppis i det siste: 


Bl.a så er det 2 ruller med stoff, det ene er skikkelig retro, med blomster i brunt, gult og orange. Det er i et syntetisk materiale, men veldig flott. Hvis du har bruk for noe av dette, til et prosjekt, så kan du sende meg en mail, så gir jeg deg gjerne et godt stykke av det! Gratis. Det andre er Amy Butler-stoff, hele 7,8 meter var det på rullen! Jeg er heldig! Sengesettet i pink (øverst i bunken) er super fint, og skal nok pynte fint utenpå et teppe, eller på sengen :)


En fin, gammel heste-knaggrekke fant jeg også på siste loppemarked. Den skal etter hvert henge på barnerommet. Den gule kuule-lampen (!) har jeg kjøpt på Trendsales, og den skal også opp å henge.
 Alt til sin tid ;) 

Ha en god natt eller god morgen :)

Smil fra Marthe

9 kommentarer:

  1. super fine fund. I må altså ha' nogle gode loppemarkeder i Norge. Selv synes jeg aldrig rigtig at finde de gode sager, men måske kigger jeg ikke grundigt nok efter. Overvejer at lokke manden min med på loppemarked i morgen for at finde en gammel Carlsberg træ-ølkasse. Min søn ønsker sig brændende sådan en og jeg kunne godt tænke mig at overraske ham på hans fødselsdag. Jeg har ledt længe uden at finde en.

    SvarSlett
    Svar
    1. Kære Lene
      Her er nok godt og blandet hvad angår loppemarkeder, ligesom i DK. Jeg synes at DK (København, hvilket er den eneste by, jeg har været til loppemarked i ; ) byder på utroligt mange flotte sager! Mon ikke du snart falder over en Carlsberg træ-ølkasse!? : ) Jeg x`er fingre for det! Pøj-pøj med at lokke din mand med på loppis! ; )

      Dejlig aften til dig!

      Kh Marthe

      Slett
  2. Fine fund, du har gjort dig. Glæder mig til at se, hvor du får lavet af stofferne :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hej Pernille
      Ja, jeg var så heldig at falde over et loppemarked hvor der åbenbart har været en "pensjoneret syerske", eller noget i den stil, der har doneret en del af sin stof-samling! Hvis du ser noget af interesse, så send mig en mail, så deler jeg gerne ;-)

      Kh Marthe

      Slett
  3. Sikke nogle smukke ting du har fundet. Skøn gul farve lampen har.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hej TrompetTrut
      Dejligt du tager dig tid til at kigge forbi og lægge en hilsen! :D
      Jeg har været inde hos dig og kigge. Dejlig blog du har! : )

      Vi høres snart igen!

      Kh Marthe

      Slett
  4. Super fine loppefund - du er da bare heldig :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Kære Mette
      Dejligt du synes om det! :-) Jeg føler mig også heldig, da jeg ikke har været til mere end 2, 3 loppemarkeder i år, men det her frister jo til gentagelse! ; ) hi, hi!

      Jeg har modtaget den SUPER LÆKRE gave fra dig!! WOW! sier jeg bare!

      Ønsker dig en super fin fredag!

      Kh Marthe

      Slett
    2. ...og JA! Glæmte jo helt at nævne at det fine Amy Butler stof (der er faktisk 2 forskellige af slagsen på billedet ovenfor ; ) jo vil passe perfekt til projekterne i den ene af præmie-bøgerne, skrevet af Amy Butler! Hi, hi! Hvor tilfeldigt! :D

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...