mandag 20. august 2012

Sommervarme og skolestart

Vi nyter den deilige sensommeren her i Sør-Øst, og i dag er det klart for skolestart igjen for Pelle, som nå begynner i 2. klasse. Jeg synes det er litt sprøtt å tenke på, at det nå er 1 år siden han sluttet i barnehagen og startet i 1. klasse. Så utrolig mye som har skjedd dette siste året, og jeg merker hvordan han har blitt både større og mer moden, bare i løpet av sommerferien. Barna går igjennom en så rasende utvikling, så det kan være vanskelig å holde følge noen ganger, synes jeg!


De siste dagene har gått med på å nyte sommerværet, og forberedelser til skolestart og hverdag igjen. Jeg har hatt rydde og vaske-dager, det trengs etter en sommer med hele familien ut og inn av dørene, og ikke akkurat tid og overskudd til de store detalj-opprydningene :D Jeg har bl.a fått ryddet litt på arbeidsbordet, et gammelt og fint skrivebord som jeg tok med meg da jeg flyttet fra København for noen år siden. Jeg har beholdt den oprinnelige fargen, da jeg synes det er sjarmerende med trefargen mot ellers malede og litt mer moderne flater. Korktavlen over skrivebordet er flittig i bruk, og jeg bruker den som krea-idé-tavle, og pynter med neonfargede tegnestifter og washi-tape. Den blå, tyske vasen ble med meg hjem fra sommerens Københavnstur, og pynter så fint i rommet. Trefuglen ved siden av vasen har fått solbriller på, da jeg synes den passer så fint som solbrille-holder :P Den fine, fine kleshengeren på veggen, kjøpte jeg på Anne (Hapel) og Kaspara sitt utestuemarked tidlig i vår. Den har fått et halstørkle på, og er en av mine yndlings retro ting. Syboksen fra innlegget her, rommer nå metervis av neon piping fra BettyP, og har fått pastellfargede perler 
på glidelåsen. Puh, mange detaljer, men morsomt å vise frem!

Forrige helg og denne helgen, har stått i loppemarkedets tegn (hvis det er noe som heter det, mener jeg), og jeg har gjort SÅ mange fine loppefunn, at jeg ikke helt forstår hvorfor det er så lenge siden jeg sist var på loppis-tur (bortsett fra min tur her, da)! Jeg har lovet å vise noen bilder av fine loppefunn, og det kommer. 

Nå vil jeg først følge Pelle til første skoledag, i 2. klasse! :D

Ha en kjempefin sensommer-mandag!

Smil fra Marthe

8 kommentarer:

 1. Skoleårene går superfort! Frøkna her begynte i 3.klasse i dag. Plutselig er det ungdomsskolen neste.. :o Hehe.

  Vært på loppemarkeder?? Heldige deg! :) Jeg og vil! Er ikke noe her før i september tror jeg. Må nok ha litt tålamod enda jeg. Gleder meg til å se loppene du har funnet da :)

  Klem Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lene
   Beklager litt sent svar, det har vært pittelitt travelt her de siste dagene.. ;-) Håper skolestart gikk fint for Frøkna di, og ja, 3. klasse da gitt! ...Ikke lenge til ungdomsskolen, nei, hi-hi!

   Mht til loppemarkeder, så har du jo noe å se ekstra frem til i september, det blir GØY! :D Like før jeg tar turen oppover, for å titte litt sammen med deg ;)

   Ha en super fin dag!

   Klem Marthe

   Slett
 2. Heisan Marthe
  Så morsomt å de kleshengerhodet der hos deg. Synes det er så fint og har et selv også.
  Spennende med loppefunnene dine, håper det blir innlegg om det!!!
  Jeg har ligget lavt og ikke vært på loppis denne helg eller forrige.
  Ja, årene går så fort etter ungene har begynt på skolen.... Mine gutter startet i 5. og 6.klasse i dag, utrolig! De ville ikke ha med mamma`en på skolen kan du si...
  Fin dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kaspara
   Høres ut som at skolestart ikke var noe som helst problem for dine store gutter :) Hi, hi, jeg husker det selv fra da jeg var på deres alder, det der med å bli sett sammen med foreldrene. De begynner visst ikke senere med årene, ser jeg ;-)

   Ja, kleshengerhodet jeg kjøpte hos deg (og Anne) har hengt og pyntet like siden. Det er virkelig et morsomt innslag, og jeg blir så i godt humør av å se det henge der med det fine retro-skjerfet på :-)

   Mht til loppis, så har jeg også tatt veldig med ro i sommer, bortsett fra de 2 siste helgene, og det var veldig fint å ta seg et par runder og kikke og shoppe litt, etter en ganske lang loppis-pause. Håper jeg møter deg snart på loppis shopping, da! : )

   Du må ha en flott dag videre!

   Klem fra Marthe

   Slett
 3. pyh jeg har svært ved at forstå at jeg har en søn, der går i 8. klasse.
  Loppemarkeder er bare det bedste, lige nu søger jeg efter en gammel carlsberg øl-trækasse.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Lene
   Lidt sent svar kommer her ;) Puha, ja. Tiden flyver lidt for stærkt (for mig, i hvert fald!) Tænk at han har startet i 8. klasse. Det har sikkert været fint for ham at komme i gang igen efter sommerferien, tilbage til vænnerne : )

   Ja, de Carlsberg-trækasserne er bare så fine! Jeg ville også selv gerne haft en, hvis jeg bare kunne slæbe en med hjem fra København... Måske næste gang..? ;-) Håber du finder en til dig selv snart!

   Du må have en super fin dag!

   Knus Marthe

   Slett
 4. Så koselig arbeidspult du har :)

  Her har jeg levert ei frøken i 3klasse og ei i 1klasse..
  Di vokser i reserfart disse ungene :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei cgs! :)
   Koselig å høre, C! :-) Så gøy at jentene dine har begynt på skole sammen! Ja, de vokser SÅ fort, at jeg i hvert fall, har litt vanskeligheter med å følge med ;) Håper jentene dine synes det var stas å begynne på skolen (igjen)!

   Ha en super fin dag!

   Smil fra Marthe

   Ps! Pakken din blir sendt en av dagene. Jeg måtte først sende noen forsendelsesposer til København, innen videre avsendelse! ;)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...