mandag 13. august 2012

Trekning av retrostoff-give away!

Tusen takk for ALLE hyggelige kommentarer i anledning av min retrostoff Give away! Hele 106 skjønne quinder har meldt seg på, og dere har til sammen deltatt med 389 lodder! Jeg er overveldet, og veldig glad! : ) Jeg lovte en ekstra retrostoff-pakke ved over 100 deltagere, og har derfor gleden av å sende ut 3 fine stoffpakker!
Jeg hadde tenkt å bruke Random.org til trekning av vinnerene, men kunne av uvisse årsaker ikke komme inn på web-siden der i kveld. Heldigvis visste Mannen råd, og vinnerene er herved trukket via Random Generator (en app på telefonen). De heldige 3 er: 

Det er cgs-redesign som gjemmer seg bak dette tallet. Hun er helt nyoppstartet blogger, og det jeg vet om henne, er at hun elsker redesign og retro stoffer, en GOD kombinasjon, vil jeg si : ) Send meg en mail med adressen din, så er en pakke fine retro stoffer snart på vei til deg :-)

 Det er Willemoes med En blog af træ som gjemmer sig bag denne bloggen. Hun kan godt lide forskellige slags kreative sysler, og mon ikke en retro stofpakke vil give lidt ekstra inspiration til nye, kreative overspringshandlinge? :-) Send mig en mail med din adresse, så er en fin stofpakke snart på vej til dig! 

 Tillykke også til Loppelækkerier! Til den loppeglade (hvem er vel ikke dét), så finder du på hendes blog en masser af fine, inspirerende indlæg om vintage og retro loppefund. Du finder også fine ting til salg i hendes Loppeshop. Send mig en mail med din adresse, så er en pakke snart på vej til dig : )

Igjen, TUSEN TAKK til alle som har deltatt, og til alle som leser med her hos meg! Det blir forhåpentligvis ikke lenge til neste gang du titter innom meg, også selv om det ikke var du som vant denne gangen. Med så mye fin inspirasjon jeg får rundt omkring på andre blogger, så håper jeg å kunne gjøre gjengjeld, og at du finner glede og inspirasjon i å titte innom meg her på bloggen, også! :-)

Glade smil fra Marthe

8 kommentarer:

 1. Øv øv øv,bedre held næste gang! :0)
  Men stort tillykke til de heldige vindere af de smukke smukke retrostoffer! :0)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Malene
   Tak for din søde kommentar til vinderene : ) Der kommer flere muligheder : )

   Kh Marthe

   Slett
 2. tillykke tillykke til alle vinderne.
  Og tillykke til Marthe med den flotte deltagelse - skøn blog du har!
  Kh. Liv

  SvarSlett
 3. Stort tillykke til vinderne! Jeg har lige skudt en stof giveaway igang hvis nogen er interesserede

  SvarSlett
 4. ;O) Stor tillykke til de tre vindere.

  Mona

  SvarSlett
 5. Åhhhh hvor er jeg glad!! TUSIND TAK!! :o) Jeg sender dig fluks en mail :o)
  Kh Charlotte.

  SvarSlett
  Svar
  1. Skønt, Charlotte :-) Jeg har svaret dig på mail : )

   Kh Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...