onsdag 22. august 2012

Gratulerer med dagen!

Det har vært litt stille her på bloggen de siste dagene. Travle dager etter at hverdagen er i gang for fullt igjen. Dessuten så har vi begynt på litt rom-skifte her hjemme. Med 2 soverom i en ikke altfor stor leilighet, så skal Alba og Pelle nå dele rom. De har fått det største rommet, hvor det er god plass til at de begge kan få hvert sitt område, hvor de kan leke og sove (ganske) uforstyrret av den andre. Det er et morsomt prosjekt, 
og jeg vil vise bilder av det etter hvert som ting kommer i orden her.

Vi skulle begynne på å bytte litt om på rommene her, sånn ca. 2 dager før Albas bursdag, og de siste par dagene har det sett ganske bombet ut her i stuen. Man må jo liksom sortere og kaste ordentlig og grundig, når man først er i gang. Sånn er det, når man har litt for mange idéer som skal settes ut i livet, da kan man virkelig bare ikke vente, til f.eks etter bursdager og sånn.. Helst skulle det skjedd i går!

I dag fyller Alba, datteren min, 2 år! Ja, jeg behøver vel ikke nevne, at jeg synes tiden går rasende fort? Jeg fikk noen veldig hyggelige kommentarer på mitt forrige innlegg, hvor det viser seg at det nok ikke bare er jeg som synes tiden flyr, og lurer på hvor den blir av.. :-)

 
Forrige helg var jeg i bursdag til min lille kusine som ble 5 år, og da tok jeg dette bildet av kusinen min og Alba, som sitter ved (det virkelig lekre!) banan-bordet og NYTER hver sin porsjon iskrem og friske jordbær. Tenk om man kunne stresse litt ned, og nyte dagen, slik som her. Dagen i dag blir travel, og hyggelig. 
Nå skal jeg fortsette der jeg slapp i går, og bake kaken (som jeg begynte på i går) ferdig. Så er det ut og handle litt (til), og hjem og pynte bord. 

Ha en strålende fin dag! 

Smil fra Marthe

 

8 kommentarer:

 1. Tillykke med Alba. Og god dag til jer alle.
  - glæder mig til at se billede af børneværelsesprojektet : )

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Liv
   Tusind tak for det! :)
   Barneværelset tager form stille og rolig, så jeg er spændt selv, på hvorledes det bliver til sidst. Der er f.eks ikke plads til at beholde alle de gamle sager og møbler fra forrige værelse, så det bliver en lille udfordring mht til opbevaring. Men sjovt er det :)

   Du må have en skøn dag videre!

   Smil fra Marthe

   Slett
 2. stort tillykke med Alba. Håber I får en rigtig dejlig dag.
  Glæder mig til at at se billeder på bloggen af det nye værelse. Knus fra Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Lene
   Tusind tak! :) Ja, det skrider stille og roligt fremad med værelset. Det bliver spændende at se, når ting kommer ordentlig i orden der, synes jeg også selv ;) Hi, hi, her er det vist styr på det hele ;-)

   Smil fra Marthe

   Slett
 3. Stort til lykke med Alba - 2 år - ja, tiden går alt for stærkt :-)

  Knus Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Mette
   Tusind tak for lykkeønskninge! :) Ja, mht til tiden, der bare går en lille bitte smule stærkt indimellem, så kan det være svært at holde følge med Karens og Albas hurtige udvikling. Er det os, der er blevet "gamle" (neeej, jeg tror nok ikke det egentlig ;) eller er det de små, der bliver hurtigere selvstændige i dag, ifht tidligere ("da vi var små") ...

   Dejlig dag til dig og Karen!

   Knus Marthe

   Slett
 4. stort tillykke med alba, 2 år er en skøn alder med masser af udvikling :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Lotte
   Tusind tak for din søde hilsen! Ja, 2 år er en krævende, og samtidig spændende og sjov alder, hvor det læres i lynhurtigt tempo :)

   Ha en flot uge videre!

   Kh Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...