søndag 6. januar 2013

Litt nytt retrostoff i Stoffbutikken (og litt krise)!

Her har det vært en dag med Mac-krise! Den minste her i huset var så uheldig å velte et helt glass Cola rett oppi min elskede computer, og da var det jo kriiise her (altså ikke sånn høylytt krise, men inni hodet mitt ;-) Min elskede har stått på hodet hele dagen i går (altså Mac`en) for å tørke. Vi vet ennå ikke om krisen er over, det må vi se, når vi prøver å starte den opp igjen, men jeg krysser alt jeg har for at den virker som den skal. Meeen, Cola er altså ingen spøk!


Via Pelles pc har jeg allikevel fått oppdatert *Stoffbutikken* her på bloggen, med litt lekkert retro-nytt! Jeg har selv begynt å klippe i noen av stoffene, og må si de nyankomne stoffene trigger sylysten min veldig! Mye flotte farger denne gangen. 

Jeg glemte nesten å si at jeg har satt ned prisen på mange av "de gamle" stoffene i Stoffbutikken, 
hvis du forstår hva jeg mener ;-)

Har du noen favorittfarge? Selv er jeg spesielt glad i kombinasjonen rosa + orange, og de blå/turkise retrostoffene trekker alltid oppmerksomheten min. Koral er også nydelig. Ellers alle farger og mønstre, 
alt etter som, ikke lett å velge :)

Ha en fin-fin dag!

Smil fra Marthe 

12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak for din omtanke, Elisabeth! :-) Nu ved jeg, det kun er en computer, men man bliver jo ret afhengig af sådan noget, så.. Jeg X'er stadigvæk fingre for at den skal blive sig selv igen ;-)

   God ny uge til dig!

   Knus Marthe

   Slett
 2. Pyh ha, det lyder ikke sjovt Marthe. Øv øv! Håber den er til at redde.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusind tak, Didde-Louise! Jeg håber også, at den bliver normal igen, når den får tørret ordentligt :-)

   Fin ny uge til dig!

   Knus Marthe

   Slett
 3. Æv, stakkels Mac! God bedring til ham. Og sikke nogle fine stoffer, jeg er en lille bitte smule forelsket i det ude i venstre side af billedet, men sig det ikke til nogen ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tak for din omtanke, Ayoe! : ) Og skønt at høre du er blevet forelsket her inde :-)

   Ønsker dig en god ny uge!

   Knus Marthe

   Slett
 4. Min søn hældte engang cola i min bærbare - den overlevede faktisk... Uden reparation eller noget, så jeg krydser fingre for din mac!

  Og sikke nogle fristende skønheder (præcis som altid) i din shop - uheldigvis er jeg på indkøbsstop og må kun bytte *snøft*

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var da dejligt at høre, Karen Elisabeth! Altså ikke at din laptop fik Cola hældt over sig, men at den klarede den uden varige men! Vi gør et nyt forsøg på at starte Mac op i morgen, så må vi se... ;-)

   Skønt med positiv tilbagemelding på nyhederne i Stofbiksen, Karen! Dejligt vi kan lide de samme skønheder ;-)

   God ny uge til dig!

   Knus Marthe

   Slett
 5. Hei og (et litt sent) godt nyttår til den Marthe :)

  Så synd at pcn din fikk seg en cola dusj i det nye
  året da... Krysser fingrene for at den overlever :)

  Her har det vært noen uker pause fra alt nå, pcn
  har ligget bortgjemt og syrommet har ikke vært ibruk,
  men nå er hverdagen godt igang igjen og både pc og
  syrom er tatt i bruk igjen... Og de har vært savnet, hehe...

  Håper du og dine har hatt en flott start på det nye året!

  Klem fra Cecilie

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Cecilie
   Takk for koselig hilsen! Også riktig godt nytt år til deg : )
   Så "flink" du har vært som har klart å holde julen computer-fri (det kan jo fort bli litt mye, mener jeg ;-) Jeg forstår godt at du har savnet både pc og ikke minst, symaskinen! Godt å høre du er i gang igjen!

   Mac fikk seg mer enn en dusj, for å si det slik... Svarer bl.a fra telefonen nå, tør ikke starte den (Mac) opp før alt er tørt, engang ;-) Men krysser fingre!

   Du må ha en fin uke videre!

   Klem Marthe

   Slett
 6. åh nej cola er ingen spøg. Håber at computeren overlever.
  Jeg sidder med kriller i maven over dine yndlingsfarve-kombination, for jeg er nemlig på vej på posthuset med en lille pakke til dig kære Marthe. Ja det er den, der har været på vej mange gange ;D

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Lene
   Dejligt at høre fra dig! Ja, man bliver usandsynlig afhengig af computer/internet, det er der ingen tvivl om. Der er så meget man går glip af ellers ;-)

   Nu er jeg da også så spændt på at se, hvad du har været så ualmindelig sød at lave til mig! : ) Jeg forstår det stadigvæk ikke rigtigt, når du har så meget andet at se til, OG store smerter i hverdagen, at du har brugt tid og kræfter på at lave en gave til mig! Jeg bliver helt rørt af din omtanke! Men tusind, tusind tak, søde dig! :0)

   Kan du have en rigtig god aften videre, så høres vi snart igen!

   Knus Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...