fredag 4. mai 2012

Vår, og ny blogg ser dagens lys!

Hei og velkommen til min nye, lille blogg! Jeg finner så mye fin inspirasjon hos andre fine folk, som deler mange av de samme interessene som jeg selv har, og vil på denne måten bruke tid på å dele litt inspirasjon tilbake til deg! 

Innrømmelse nr. 1: Jeg er over gjennomsnittet (som så mange andre) opptatt av fine klær til barna, noe jeg også selger fortløpende ut av, da jeg mener de fine klærne bør bringe andre like stor glede, som de gir her i huset : ) Disse kommer det bilde av i min kommende blogg-shop, så du er hjertelig velkommen til å skrive en mail til meg hvis du kommer over noe du kan bruke.

Innrømmelse nr. 2: Jeg har med tiden fått samlet meg opp en rimelig stor mengde med vakre retro stoffer, som jeg etter hvert også vil selge litt ut av her på bloggen. Så, hvis du, som jeg, er litt "stoff-avhengig", så er du hjertelig velkommen til å kikke innom og skrive en mail.

Jeg gleder meg til å høre fra deg i tiden fremover, og håper du kan finne litt inspirasjon og fine ting her som kan gi deg et smil og en forsmak på sommeren!

Vi blogges!

Glade hilsener fra
Marthe

9 kommentarer:

 1. Stort tillykke med den nye blog. Jeg glæder mig til at følge dig og skal nok lave lidt reklame for dig på min blog...kan bare ikke gøre det i dag, for blogger vil ikke helt samarbejde med mig i dag ;D.

  SvarSlett
 2. Hej Lene!
  Og velkommen til : ) Hvor er det bare dejligt, at du lige lægger en kommentar på min nye, om end lidt tomme blog! :0) Der skal nok komme mere på, stille og roligt, jeg skal bare lige finde ud af, hvorledes alle de forskellige ting fungerer ; )

  Jeg glæder mig til mine nye udfordringe (positive som sådan!) med min blog, og er selv spændt på hvorledes det udvikler sig videre : )

  Dejlig dag til dig!

  Glade hilsner fra
  Marthe

  SvarSlett
 3. Velkommen til blog land... Altid dejligt med nye spændene blogs... Jeg glæder mig til at følge med...

  SvarSlett
 4. Glæder mig til at se hvad der alt kommer på bloggen. Det er altid dejligt at lade sig friste til nye ideer

  SvarSlett
 5. Velkommen til blyglans, glæder mig megt til at følge med hos dig.

  SvarSlett
 6. Hej cs! Tusinde tak! Velkommen til! Jeg er lige så spændt som dig ; )

  Hej Erna! Ja, ikke,-det er altid dejligt med lidt ny inspiration : ) Velkommen til!

  Hej Bedstemors Kram! Velkommen til! Hyggeligt at du kigger med! : )

  SvarSlett
 7. Hej Marthe
  Hvor fint, at du også har fået en blog!
  Håber elefanterne er kommet godt frem :) (for det var da dig, der købte dem, ikke?)
  Sanni

  SvarSlett
 8. Hej Sanni!
  Hvor hyggeligt, du fandt mig : ) De søde elefanter kom trygt frem til Norge, og ligger og smiler til mig, og vænter på at blive til noget fint, så snart tiden er til det : ) Dejligt, at du følger mig, jeg er sikker på, vi høres i stof/retro-øjemed igen!

  Smil fra Marthe

  SvarSlett
 9. Welcome in big blogworld ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...