tirsdag 8. mai 2012

Imens jeg koser meg med å finne ut av de forskjellige funksjonene, dvs. alt som man trenger å vite om for f.eks kunne legge inn bilder og linke (+++) så kan jeg røpe at jeg holder på med å finne frem litt fine retro stoffer, som jeg vil gi bort i min aller første Give Away her på bloggen, så snart jeg har fått etablert meg litt mer på siden her inne. Akkurat nå ser det slik ut på sofaen min. Jeg blir så glad av alle de fine fargene, og målet mitt er å få tatt bilder av alle de fine stoffene jeg har liggende, så jeg kan dele det med dere! Blogg-shop kommer etter hvert når jeg har funnet ut av å lage en...! 


14 kommentarer:

 1. Jeg vil bestemt også ønske dig velkommen her i blogland.Et sted der hurtig kan blive vanedannende med alle de kreative og dejlige mennesker.Håber du bliver ligeså glad for det som jeg.Knus Else
  P.S glæder mig til at følge din blog

  SvarSlett
 2. næh hvor er det nogle fine retro stoffer du har. Jeg er da helt klart med på en give away, når du er klar til det :D.

  Den første kommentar til dette indlæg er fra en virkelig sød blogger. Hun er en utrolig sød kvinde.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Lene!
   Tak for den søde intro af min blog, på din fine blog! : ) Du er da også bestemt en sød dame ; ) Jeg lærte lige noget nyt ovenover her, da jeg skulle svare på Else Fogt`s indlæg: Næmlig, at der er en "svar-knap" under hvert indlæg, som gør det nemmere at holde styr på, hvem man svarer ; ) Så, Else Fogt, hvis du læser med her nu, jeg håber du ser, jeg har svaret på din søde besked, men mit svar havnede bare lige under Lene`s nye indlæg ; ))

   Retro stof, ja,-jeg lider af total hamster-syge, og har så meget på lager, at jeg nok kunne startet en shop,-jeg skal lige have overskud (ryg) til at tage billeder af det hele, og så finde ud af, hvorledes jeg laver en blog-shop ; )) Men, lige een ting ad gangen nu til at starte med : )

   Slett
 3. Hej Else Fogt!
  Tusinde tak for din søde besked! Og velkommen til min lille blog! Jo, blogland virker som et flot sted at få møde andre, der deler ens interesser af forskellige slags : ) Bestemt vanedannende ; )

  Dejlig dag til dig!

  Smil fra
  Marthe : )

  SvarSlett
 4. Sikke nogle fine stoffer! Jeg melder mig som fast læser, kig endelig forbi min blog også - jeg er også ny i blogland :-)

  Kh Pernille

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Pernille!
   Tak for din søde besked! Det er dejligt, at møde andre med samme interesser,-retro stof kan vi jo "alle" have glæde af, ikke? : )
   Jeg har lagt en kommentar hos dig også,-fin blog du har!

   Rigtig dejlig dag til dig!

   Smil fra
   Marthe : )

   Slett
 5. Nå er du i blogg-land ja. Gøy! :) Blir spennende å se hva som skjer her fremover. Og FOR noen lekre stoffer du har! Dåne-stoffer, virkelig. Hehe.

  Klem Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lene!
   Så koselig at du kikker innom meg her : ) Jeg tenkte jeg måtte dele dette med deg, da vet du,-det er virkelig noe jeg blir glad av, de vakre fargene og mønstrene : ) Jeg holder på å finne frem stoff til min første Give away her på bloggen, den kommer en av dagene!

   Når jeg finner ut av hvordan jeg legger opp bilder slik jeg ønsker det, så kommer jeg til å dele mine vakre retro stoffer med de som måtte ønske det, i en blogg-shop. Det tar litt tid, bare, å få tatt bilder og sånn ; ) Koselig at du følger med!

   Ønsker deg en flott dag!

   Klem Marthe

   Slett
  2. Psst - du kan male/lakkere plastikk. Glemte å svare deg på spørsmålet før i dag. Ikke helt våken om morran ;) Har selv lakkert en hylle som har plastikk skuffer. Funker som bare det!

   Ha en fin helg! Her går det i taco og The Voice. Typisk hver fredag :)

   Klem Lene

   Slett
  3. Hei igjen, Lene!
   Takk for at du skrev tilbake vedr. lakkering av plastikk : ) Da vil jeg glede meg til å sette igang med å spray-lakkere både det ene og det andre (hi, hi) for jeg tror jeg godt kunne få litt dilla på å fornye ting på en slik enkel, fin måte! : )

   Her følger vi også med på The Voice! : ) Gøy, gøy!

   Ha en fin søndag videre!

   Klem Marthe

   Slett
 6. Sikke meget fint stof - jeg vil da holde øje med hvad der kommer til salg:-) jeg er selv helt nystartet i blogland...i denne uge. K.h. Christina, med carla og krudtuglen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Christina!
   Hvor er det hyggeligt du kigger forbi mig : ) Og så hyggeligt, at du kan lide mine stoffer! Jeg tænkte, jeg skulle få kommet igang med mit stof-salg fra næste uge en gang, stille og rolig (det tager jo bare så lang tid at tage billeder af det hele ; ) Da er du velkommen til at skrive, skulle det dukke op noget du kan bruge, eller som du ikke kan leve foruden ; )) Det er sådan jeg har det, så jeg bliver bare ved med at shoppe så meget skønt retro stof,-man bliver jo helt glad i låget, bare af at kigge på de skønne farver og mønstre! : )

   Tillykke med din fine, nye blog! Det bliver også spændende at følge dig der i tiden fremover : )

   Fin søndag videre!

   Kærlig hilsen Marthe

   Slett
 7. Ååå! SUPER FINE STOFF!!
  *digger*

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg : )
   Koselig at du liker det du ser : ) Jeg kommer til å holde min aller første Give away her om ikke så lenge, så fort jeg får etablert meg litt mer her på bloggen min (det skulle jo gjerne være litt å kikke på for dere, når dere titter innom ; ) Så da hadde det vært koselig om du kikker innom igjen, vet du : )

   Ha en fin søndag videre!

   Klem Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...