søndag 9. desember 2012

Litt av hvert fra uken som har gått

Ok, kanskje ikke den mest produktive uken, men det har da skjedd ting her, selv om blogg-fraværet er åpenlyst... Merker litt jule-stresset har preget hverdagen i det siste, selv om jeg altså har forsøkt å holde juleriet nede på jorden, så er det mye som skjer på alle plan (kulturskole, fotballtrening, skole, avslutninger her og der, gave-produksjon, planlegging ifht til julen, ja, og logistikk... Når man egentlig skal få tid til alt? :) 

Forrige helg gikk bilen vår i stå, den ville ikke starte da kulden satte inn. Hmmm, så nå står den pent parkert utenfor og peker nese av oss der vi går og ergrer oss over den ekstra utgiften det medfører sånn liiiike før jul. Den har vært på verksted, men det tar jo noen ganger tid å vente på de riktige delene, så da er det tilbake på verksted på mandag. Forhåpentlig blir det fikset da, så vi snart er på hjul igjen! I mellomtiden er vi heldige som har en veldig snill mamma som villig låner bort sin nye bil til oss. Det er først når ting ikke virker som det skal, at man merker HVOR avhengig man egentlig har gjort seg av det, og som man tar en del ting litt for gitt i hverdagen! Når bilen er ferdig fikset, skal jeg love å kysse den hver gang jeg setter meg inn i den, og jeg lover å fylle mer enn 1/2 tank nå som det er så kaldt utenfor, og jeg lover å kjøre pent over fartsdumplene (og dem er det altså MANGE av her i byen! :-) He, he. Ja, jeg er avhengig av den. Bilen.

Til tross for dette, så begynner så smått julestemningen å innfinne seg her hos meg også. Julestjernen er på plass i vinduet, og lyser så fint om ettermiddagen og kveldene, det er hvitt og vakkert utenfor, vi tenner (mange) lys hver kveld, barna aker og nyter innekos og vinteraktiviteter, alt etter som. Det blir litt sying også, her om dagen hadde jeg krea-dag sammen med min gode venninne (dessverre blogg-løs), og vi fikk i hvert fall påbegynt en del ting, som jeg håper på å få avsluttet i løpet av de neste dagene. Et teppe, toalettveske(r), jule(eller ikke så julete)-hjerter, osv. Planer er det nok av. Så får inspirasjonen og overskuddet til å fullføre prosjektene, komme når det kommer ;-)

Den 1. dagen med snø: Pelle surfer, Alba aker. Morsomt å se hvordan selv den minste bakken virker stor for en liten 2-åring :) Siden bildet ble tatt, har det kommet mer snø, så nå er det helt hvitt utenfor.

I går var vi på fotball-cup, Pelles 1. av slagsen! Det var virkelig en fin opplevelse å se de søte tøffe fotballspillerene løpe rundt etter ballen. Litt små-skader ble det også, men det taklet de fint. Jeg tror de tapte, men hva gjør vel det? Sitat treneren: "Jeg går ikke så mye opp i antall mål, bare de har det gøy!" 
Er det ikke fint? 


I mellom kampene løp Pelle mer rundt og lekte sammen med kameratene, enn å sitte stille og slappe av. 
Hvor får de all energien fra? :-)


Alba spiste pølse, vafler, is, frukt, ja, i det hele tatt alt hva hun lystet, mens hun lekte rundt og koste seg på fotballkamp. Hun ville også bli med å spille sammen med de store guttene, men godtok at det fikk bli når hun ble litt større. Heldigvis ble ventetiden for henne kortet ned noe, da en venn fra barnehagen hennes også var med for å se storebroren spille. Jeg kan i hvert fall love deg, at de 2 trøtte små sovnet fornøyd i sengene sine etter en aktiv dag ;-)

♥  ♥  ♥

I dag er det bursdagsfeiring for Pelles og Albas kusine, Jeanett, som fyller 21 år! Og det gjør jammen meg Helene også, ta en titt innom *bloggen hennes*, og si hei på hennes 21 års fødselsdag! 
Hjertelig tillykke, Jeanett og Helene!

Ønsker DEG en fin søndag!

Smil fra Marthe 
 

2 kommentarer:

 1. Høres ut som en koselig uke :)
  Sett bort fra bilen da ;)

  Og så flott at de har fotball cuper på
  vinteren også, her er det bare slikt på
  vår og sommer....

  Håper vi også får litt snø snart, her
  har det egentlig bare vært kaldt og surt
  siste tiden :/ Men er meldt litt mindre
  minusgrader og muligens litt snø iløpet
  av uka... håper håper :)

  God 2 søndag i advent til deg og dine..

  Klem Cecilie

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Cecilie
   Takk for koselig hilsen :)
   Håper snøen kommer din vei i løpet av uken! Julestemningen kommer liksom ikke helt uten... ;-)

   Ha en fin uke videre!

   Klem Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...