tirsdag 18. desember 2012

København # 1 og VINNER av LYN-GIVE AWAY

Jepp, samtlige hadde gjettet riktig! Jeg er nettopp tilbake fra en lang-weekend i København, og den skjønne butikken dere gjettet på, er Husflid. Et sant eldorado for krea-avhengige av alle slag :) Tidligere i år var planen min å stikke innom denne populære butikken, som pt ligger like ved siden av leiligheten jeg har bodd i tidligere (!) på Blegdamsvej på Østerbro. Hvordan dét gikk, kan du lese mer om *her*.


Jeg hadde i forbindelse med denne weekend-turen, avtalt å møte den skjønne Betina med bloggen Hos Frøken Jensen, til en kopp kaffe og hyggelig krea-snakk. Vi avtalte å møtes i Husflid, da denne butikken ligger like ved der hun bor. Med seg hadde hun sjarmtrollet Emma, datteren på 3 år, og derfra gikk det slag i slag :)

 Betina og Emma

 Emma elsker perler

 ...og det gjør jeg visst også :)

 ...selv om retro stoff får hjertet til å banke ekstra hardt :)

Jeg var så heldig å bli invitert med hjem til Betina, hvor jeg fikk møte hennes mann, Torben, som synes det er en litt rar, men hyggelig "ting" vi kvinner kan finne ut av; Å møtes og ha det hyggelig over felles interesser, uten egentlig i forveien å kjenne hverandre særlig godt. Betina og jeg har skrevet sammen en stund nå, men har ikke tidligere møtt hverandre. Hjemmet til Betina er en inspirasjons-kilde i seg selv, på veggene henger mange av de flotte tingene hun selv har laget, og jeg fikk gleden av å se noen av de mange VAKRE kreasjonene hennes fra symaskinen. Jeg overdriver ikke, når jeg sier at jeg nærmest svevde ut derfra da kvelden kom, med hodet og sjelen fylt opp med ny og spennende inspirasjon! 

Pg.a det manglende dagslyset, så kommer bilder av de flotte gavene jeg fikk av henne, litt senere på uken,-gled dere! ;)

♥  ♥  ♥

Jeg har selvfølgelig trukket en "vinner" i min lyn-Give away! SÅ gøy at så mange hadde lyst til å være med, sånn litt på sparket! Den som kan se frem til å motta en fin stoffpakke med 5 særlig fine stykker retro stoff er 

  *henne her* :) 

Sender du meg adressen din, så er overraskelsen din snart på vei til deg!

Til dere som ikke vant, så kommer det flere muligheter i tiden fremover :)

Ønsker DEG en riktig god uke videre!

Klem fra Marthe

5 kommentarer:

 1. uh det er jo mig - yay :) ser ud som om i havde en rigtig god tur :) jeg sender en mail

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Sandra
   Nu har jeg klippet dine stoffer, de bliver sendt herfra i løbet af ugen :)

   Kh Marthe

   Slett
 2. DET lyder simpelthen helt vildt skønt, og ja det er egentlig fantastisk hvad blogland kan skabe af fællesskab, initiativ og inspiration på kryds og tværs :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Mette
   JA, det var bestemt et skønt møde med Betina, og det er virkelig så skønt at man via fælles interesser bare bestemmer sig for at mødes og blive bedre kendt. Det er så mange skønne mennesker der ude, som man ellers (i hvert fald her i "det kolde Nord" ellers ikke ville have blevet kendt med ;0)

   Dejlig aften til dig!

   Knus fra Marthe

   Slett
 3. Kære Betina
  Ja, absolut værdt at gentage :0) Uhu, min dansk er jo strålende, ikke? ;-) Hi, hi...Jeg har været og handlet mere pindekød i aften, og uha, hvor jeg glæder mig til at lave og spise det, juleaften! Du er velkommen! Det smager skønt ellers om året, også ;-)

  Knus fra Marthe

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...