fredag 21. desember 2012

København # 2 BUTIK NØ

For de som ikke allerede har oppdaget denne fine, fargerike butikken, fylt med lekkerier, så les med her! Dagen etter mitt inspirerende møte med fine *Betina*, var viet til litt shopping i den danske hovedstaden. Jeg har med tiden funnet ut av, at å oppsøke 2, max 3, butikker pr dag, er mer enn nok til å stille shoppelysten min. Ellers blir det fort masete, og jeg blir bare SLITEN i hodet og ikke minst, i bena! Trikset er å velge ut noen RIKTIG GODE ;-) av slagsen!

Butik NØ er en av de gode. Hvis man er til lekre farger, dansk design og liker å gå på skattejakt, 
vel å merke... ;-) Dette er NOE av det som venter innenfor dørene til søte *Frøken NØ*:

 Noe av dette kunne godt hengt på mitt juletre i år...

...eller under juletreet, for den saks skyld! Liebe porselen...mmmmm!

 Mmmmmums! I eskene er det vakre plisserte lampeskjermer fra danske Rie Elise Larsen

 Esker, neon polkadots, stjerner...

Stjerner, neon, ganske vilt, synes jeg :)

Denne her ble derimot med meg hjem, blant flere andre ting:

  Koralfarget stjerne. Denne har nå fått lys i seg, og henger og LYSER opp i kjøkkenvinduet mitt.
Den VAKRE kjolen er en overraskelsesgave til meg fra snille Betina. Hun ga den til meg, uten at jeg engang visste om det, etter at jeg hadde uttrykt min store begeistring for hennes VAKRE kreasjoner! Hvor vilt er ikke DET? Tusen takk, Betina!  

Vi er veldig heldige, for søte frøken NØ har både blogg og butikk OG WEBSHOP! Du finner webshoppen hennes *her* og butikken hennes har adresse:

BUTIK NØ
Larsbjørnsstræde 22
1454 København K (Sentrum)
Tlf: 0045-26 16 78 49

Da vet du hvor du skal ta turen innom neste gang du er i København ;-)

Ha fine dager frem til jul, så høres vi SNART igjen!

Smil fra Marthe  

Ps! Et knallgodt tips til hvordan finne veien med offentlig transport i København, er å klikke deg inn på REJSEPLANEN. Her taster du enkelt og greit inn hvor du er, og hvor du ønsker å reise, og vips! så har du oversikt over hvilken buss du skal ta. Den forteller deg til og med hvor lang tid det tar å gå til nærmeste busstopp, og hvis du må skifte bussnummer underveis. God tur :-) 
  

 

9 kommentarer:

 1. Heisan Marthe
  Takk for tips! Lenge siden jeg har vært i Køben nå. Ser butikken har den korallfargede julestjernen jeg har her hjemme også.
  Tusen takk for søt kommentar forøvrig og koselig jul til deg og dine!
  Juleklemmer fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kaspara
   Takk for koselig hilsen, og så fint at du kunne bruke tipset her :) Det skjer jo stadig noe nytt i København :) Denne butikken har visst ligget der i 6 år allerede,-det visste jeg ikke.

   Den korallfargede julestjernen har jeg sett hos deg,-man kan jo ikke la være med å bli inspirert av deg, og jeg tenkte på deg da jeg så den i butikken ;-)

   Ønsker deg en fin helg, og en koselig jul!

   Klem fra Marthe

   Slett
 2. smukke billeder og man savler jo helt over den skønne inspiration. Mine julefarver er dog meget traditionelle, men derfor kan man jo godt sætte pris på andre farver ikke? Din pakke er endnu ikke på vej, for nu tænker jeg at den bliver væk i juleposten, men jeg tror helt bestemt at det jeg har lavet til dig passer i farverne ;D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Lene
   Dejligt du kan lide det, selv om du sverger til andre julefarver hjemme ved dig i år :) Her hjemme kan jeg lide at forandre lidt fra år til år, alt fra hvidt og sølv (ikke i år), lilla, rød og natur, og i år har jeg proklameret her hjemme at julen går i koral og mint :0) Min kæreste var først lidt skeptisk, og truede med at lave julekortene selv, han synes de blev for retro! Altså. Så må han da bare lave dem selv, lidt tidligere næste år, ikke? ;0)

   Og, søde du, jeg synes det er alt for meget at du overhovedet har tænkt på mig! Du skal i så fald overhovedet ikke stresse med at få den sendt. Det må blive når du er smærtefri og har overskud og tid.

   Ønsker dig og dine kære en dejlig jul, og så høres vi bare hen ad vejen :)

   Krammer fra Marthe

   Slett
 3. Hej Marthe
  Jeg kender godt butikken, men vidste ikke at de også havde webshop:-) dejligt at vide, når man nu ikke lige kommer forbi København hver dag. Håber du og din familie får en rigtig fin jul.
  Mange hilsener

  Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Mette
   Det er altid skønt at opdage nye, gode steder at finde inspiration! :) Jeg er selv rigtig glad for at opdage frøken Nø`s webshop, nu jeg bor så langt væk ;0)

   Håber du har det godt, og ønsker dig en dejlig jul, Mette!

   Knus fra Marthe

   Ps! Jeg kan forestille mig at du pynter smukt til jul, og lidt anderledes! Beundrer dine kreative evner! :0)

   Slett
 4. Denne butikken må jeg ha i mente når jeg skal til København til sommeren! Det må være en av de få jeg ikke har vært innom... :) Takk for tips!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne
   Så fint at du fant litt shopping-inspirasjon her hos meg, da :) Det er så gøy å oppdage nye steder :)

   Og så fin blogg du har,-jeg har lagt meg til som følger hos deg nå!

   Ønsker deg en koselig jul!

   Klem fra Marthe

   Slett
 5. Kære, søde Betina
  Dejligt at høre fra dig :) Vi er simpelthen så glade for den smukke kjole! Den vil vi have glæde af i lang tid fremover.

  Vi har haft vores 1. juleaften hjemme i år, og jeg må sige, at det har bare været så hyggeligt! I går slappede vi bare af, efter en juleaften med knald på, og i dag har vi været til familiemiddag. Det er virkelig en dejlig tid, julen, og vi nyder den til fulde :0)

  Tusind tak for dine lyk-ønskninge for det nye år, det bliver et spændende år, det er jeg sikker på! Og i lige måde til dig og dine. I ønskes alle sammen et rigtig godt nyt år. Jeg har på følelsen af at vi snart ses igen :0)

  Også fortsat dejlig jul til dig og dine!

  Stort KNUS fra Marthe

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...