mandag 12. november 2012

Mandags-kjærlighet

Helgen har gått med til å pleie syke barn og voksne, heldigvis ikke noe alvorlig, men feberen og hodepinen har gått på "rundgang" her. Først var det Alba og meg, og så Mannen. Pelle har heldigvis sluppet unna! 

 Alba på sofaen, orket ikke så veldig mye denne dagen, bare ligge å slappe av og titte litt på tv innimellom. Ellers satt vi på armen... ;-)

 I går var formen heldigvis fin igjen, og vi dro en liten tur innom gode venner, til litt mat og lek. Her er Alba klar til å dra på besøk: På med (sommer)hatt og "rosa-veska"! Hi, hi. Heldige barn, som kan mixe og matche som hjertet begjærer! Alt er lov, og ingenting blir feil, bare fint og flott :)

Og til sist denne fine mandagen: Litt retro love! Jeg mottok denne fine pakken her om dagen: Røde Graziela kløver. Må innrømme at hjertet banket litt ekstra hardt da jeg sto med stoffet i hånden. SÅ fint! 


 Her kan du se min lille samling av ♥ Graziela stoff ♥. Den er helt utilsiktet (samlingen, altså), men det "baller på seg" som man sier. Litt her og litt der... De 3 siste stoffene pryder samlingen min, etter en bytthandel med søte Mette


Ha en fin høst-mandag du også!

Smil fra Marthe 

11 kommentarer:

 1. sikken en skøn samling garziela stof du har :)

  sød datter du har og godt I har fået det bedre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Helle
   Tak for dine søde ord, og ja, nu er vi heldigvis raske her igen :)

   Håber du har en fin uge!

   Knus Marthe

   Slett
 2. Før en søt liten Alba....
  De er jo bare så skjønne de små :)
  Bra dere er i bedre form nå!!

  Og for en hærlig stoff samling *drømme*...

  Her prøver jeg å ha litt kreativ kosetid med
  lillegutt, men perlene skal vist i ørene og
  papiret klippes i småbiter, hehe...
  Men jeg har fått brettet 3 små gaveesker av et
  gammelt interiørblad da, veldig søte å gi
  bort med smågaver i :)

  Ønsker deg en flott mandag!!!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Cecilie
   Tusen takk for koselig hilsen! Ja, de er så søte, i alle aldre på hver sin måte, synes jeg :)

   Hi, hi, synes jeg ser dere for meg, Lillegutt med perler i ørene og du som prøver å sitte konsentrert om å få ferdig litt til jul... Ikke så lett, men jeg synes det ser ut som du klarer det veldig fint :)

   Ha en flott uke videre!

   Klem Marthe

   Slett
 3. Godt at I har fået det bedre. Det er ikke sjovt når hele familien bliver ramt...Pelle slap dog. Fint stof.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Lene
   Tusind tak for din omtanke :) Og ja, jeg har altså aldrig rigtig gået ind for at samle på Graziela, men nu hvor jeg (tilfældigvis) har fået (købt) en del af det, så må jeg indrømme, at det gør noget ved en... Har man stof-mani, så har man...vist... ;-) Ligesom dig og garn, kan jeg forestille mig :P

   Ønsker dig en flot uge videre!

   Stort knus

   Slett
 4. Åh en skøn datter du har - SÅ køn hun er :-) det er rigtig anstrengende når der nærmest er sygdom i hele huset, så godt i er ovre det :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Mette
   Åh, TAK for dine søde ord om Alba :) Hun er en rigtig sød (og bestæmt) pige :) Nu er vi raske igen, heldigvis, og ting går så meget nemmere :)

   Håber du har en god og kreativ uge, Mette! Jeg er spændt på hvorledes det går med dine sy-projekter! Du er SÅ dygtig til det :)

   Knus Marthe

   Slett
 5. Alba...nydelig navn på en utrolig søt liten jente (-: Stoff-samlingen din kan bare beskrives som helt fantastisk skjønn (-: så heldig du er!!! Ha en fortsatt fin uke (-: smil

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Karine
   Tusen takk for kjempekoselig hilsen, og for Alba-kompliment :)
   Stoffsamlingen min, ja... Sånn går det når man er stoffavhengig, så pass på ;-)

   Du må ha en kjempefin uke videre!

   Klem Marthe

   Slett
 6. Kære Betina
  Dejligt at høre fra dig! :) Tusind tak for dine søde ord,-og ja, det er så mange fine foto-øjeblikke af de små, de er jo så søde, uanset vinkel og humør, så det kan jo kun blive godt (når de nu ligger/sidder i ro ;-)

  Du må have en dejlig uge videre, på det dejlige, skønne, favorit-Østerbro :) Suk, savner, savner at vandre rundt i gaderne der, og forbi alle de skønne butiker. Håber vi får til at mødes og have en kop kaffe inden der er gået altfor lang tid :)

  Knus Marthe

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...