søndag 4. november 2012

Helgens goder

I det litt ville høstværet som råder i disse dager, så er det ekstra hyggelig med noen gode opplevelser i venners og families gode selskap. Vi har vært så heldige å ha vært invitert bort begge helgedagene. Først til Halloween-bursdagsfeiring hos en av Albas og Pelles gode venner fra barnehagen, hvor det var samlet hele 19 små og store utkledde barn. De koste seg på tvers av aldersforskjellene (fra 0-11 år!), og etter pølser og kaker og brus, ble alle pakket godt inn i vintertøy og refleksvester, og ut på godteri-jakt hos de nærmeste naboene. Både små og store syntes det var veldig stas : ) En liten vertinnegave (venninne-gave) måtte også med, naturligvis, og det ble en liten toalettveske, sydd kvelden før.

 Jeg ble så glad da jeg her om dagen falt over en (for meg) ny oppskrift på hvordan lage toalettvesker, og satte umiddelbart i gang å lage denne modellen, som jeg fant inne hos denne søte bloggeren. Min versjon kan du se her, sydd i et favoritt-retro stoff med detaljer i neon pink fra BettyP.


I dag gikk turen til min kjære Mamma, som hadde invitert til søndagsmiddag. Menyen sto på elgstek og fløtegratinerte poteter, samt hele 3 desserter! (Hun synes jo at alle skal ha noe godt, både barna og oss voksne ;-) Til oss voksne ble det Tilslørte bondepiker (min favoritt) og til barna sjokoladeboller og 2 slags gelè. Mmmmmmmm....! Alba er så glad i vaniljesausen, at hun likesågodt helte skålen full (dog kun 3 ganger) og drakk den som melk. Nam-nam :/ Håper magen holder hele natten igjennom... ;-)


Det første jeg alltid legger merke til når jeg kommer på besøk til min mor, er de fine detaljene på spisebordet hennes. Hun er veldig flink til å pynte, og i dag kunne jeg ikke unngå å legge merke til en kål-blomst i disse lekre fargene: Korall og lime! 


 Jeg er fremdeles mett etter søndagsmiddagen, og triller herved inn i den nye uken med godt mot og 
fornyet energi!

Ønsker deg en strålende ny uke!

Smil fra Marthe 

8 kommentarer:

 1. Ej hvor er den bare fin!
  Og fin stofkombination også :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Helene
   Tusind tak,-dejligt du synes om den :-)

   Knus

   Slett
 2. så flott denne var. Har tenkt å sy en maken, men har ikke helt vist hvordan jeg skulle gå fram. Takk for link:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Merete
   Deilig å høre at du liker den : ) Og så fint at du fant litt inspirasjon her inne : ) Gleder meg til å se din, når du får vist den frem på bloggen din!

   Klem Marthe

   Slett
 3. sikke en smuk taske. Elg-steg? Sjovt jeg kunne ikke lige forestille mig det, men selvfølge kan man spise elg eller hvad? Kommer sådan til at tænke på at jeg i avisen engang læste om en elg, der var blevet fuld af at spise gærede frugter og endte med at vikle sig ind i et træ. Det så helt tosset ud.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Lene
   Hi, hi, du er sjov. Her i Norge kan man, i hvert fald ;-) Jeg vidste ikke, at dyrene kunne blive fulde af at spise gæret frugt, men det måske logisk? :-) Jeg synes jeg ser den fulde elg i træet! :D

   Knus Marthe

   Slett
 4. super flot toilettaske, jeg er vild med din sammensætning af stoffer :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Lotte
   Det gør mig rigtig glad at høre! :D Tusind tak for at du tager dig tid til at lægge en så sød hilsen til mig!

   Knus Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...