torsdag 11. oktober 2012

Fine gaver & bursdag (igjen!)

Ja, for vi har mange bursdager på denne siden av året..! Først Alba, så Pelle, og denne gangen er det jeg som ble 35 år. For 2 dager siden. Ikke at alderen utgjør noen forskjell, men mht til gaver, så varierer det altså litt fra år til år, om jeg er opptatt av det eller ikke! I år har jeg vært så heldig at jeg selv har fått bestille gaven(e) jeg ønsker meg, det høres kanskje kjedelig ut for noen, men her i huset så betyr det altså pur glede! Særlig når den ene gaven ser slik ut:

 Avesjov vatteppe, samarbeid mellom Tamra og Mette. SÅ fint! Jeg har selv bestilt gaven, som er fra barna og kjæresten. TUSEN TAKK! Jeg ♥ det! 

...og den andre gaven ser slik ut:

...og i tillegg, så fikk jeg hjemmebakt sjokoladekake, stor, flott blomsterbukett, en dag for meg selv på skjønnhetsklinikk i Oslo + en stille og rolig kveld sammen med familien. Sånn var bursdagen min, helt perfekt!

Jeg har ønsket meg et bedre kamera, det blir nok stående på ønskelisten litt lenger... Men mon ikke min nye, fine telefon kan stille kamera-behovet litt lenger, til jeg får spart opp litt mer til et mer avansert av slagsen?

Nå er det snart weekend igjen, og jeg håper dere nyter det fine høstværet! 

Smil fra Marthe 

Ps! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer under Give away`en min! Det er SÅ deilig at dere vil være med, og jeg gleder meg til å vise dere alle de nye, FINE stoffene jeg har fått fingrene i den siste tiden! De kommer til salg i Stoffbutikken innen måneden er over, eller også kan du vinne et gavekort, som trekkes den 28. oktober :-) 

14 kommentarer:

  1. Tillykke med fødselsdagen, Mathe.
    Det lyder til du havde en rigtig dejlig dag :o)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusind tak, Helene. Det var også en dejlig dag, hvor min kæreste sørget for at børnene havde det godt, imens Mor var på ego-tur til Oslo :-) Det må der være rum for indimellem, ikke? Jeg slider da ellers godt med alt der er at lave og passe på i hverdagen ;-) Det er TRAVLE og heldigvis, gode dage.

      Håber du også har det rigtig godt, og ønsker dig en god weekend, når vi når så langt!

      KNUS

      Slett
  2. Tillykke med fdselsdagen Marthe!! Sikke skønne gaver du har fået, kan godt forstå du er glad, det er ogs skønt med forkælelse ;0)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hej søde Jane
      Tusind tak for opmærksomheden! : ) Det er virkelig bare skønt at blive forkælet sådan en hel dag, det er jo ikke hver dag man får mulighed til sådan noget ;-)

      Dejlig weekend til dig og dine!

      Knus Marthe

      Slett
  3. Stort tillykke med fødselsdagen! Hvor fint et tæppe du har fået!!! Jeg er en af dem som har været længe om at anskaffe mig en iPhone, men nu hvor jeg har den er jeg virkelig helt vildt glad for den, for den har et rigtigt godt kamera og jeg får taget mange billeder på min vej fordi den er lige ved hånden. Faktisk bruger jeg den mere end vores rigtig gode spejlrefleks for det er mere uhandigt at have med sig rundt.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hej Mette
      Tusind tak for lykønskningerne : ) Og tæppet, ja det er virkelig bare lækkert, i et af mine favorit-print!

      Mht til Iphone, så er jeg selv bare positivt overrasket over hvor sjov den er, man kan så mange ting med den, i forhold til den jeg havde tidligere, også en smart-phone, bare ikke så sjov ;-) Dejligt at høre din mening om den vs. et dyrt (og super godt!) spejlrefleks kamera. Så kan jeg nok klare at "holde ud" væntetiden, til der bliver råd til et..

      Kan du have en rigtig dejlig weekend, Mette!

      Knus Marthe

      Slett
  4. Kæreste Marthe.Stort fødselsdagskram til dig. Du må ikke holde den slags hemmeligt.

    SvarSlett
    Svar
    1. Kære, søde Lene : )
      Oh, tusind tak ;-) Det var da slet ikke med hensigt, at jeg fortalte om min fødselsdag så sent, men det er bare en dag jeg virkelig ikke går meget op i, kombineret med en veldig travl uge, bl.a har vi haft efterårsferie her : ) Jeg blev ellers super forkælet på min fødselsdag, så man skulle tro, at jeg havde lagt de helt store planer for dagen...og det havde jeg jo ikke, bortset fra min tur til Oslo. Heldige mig. ..Nu er det tilbage til den hårde hverdag, ha, ha!

      Du må have en rigtig dejlig weekend, Lene, og jeg er spændt på at høre hvordan det går med dig.

      Stort KNUS fra Marthe

      Slett
  5. Hjertelig forsinket tillykke med fødselsdagen Marthe, skønne gaver :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hej Elisabeth
      Dejligt at du kigger forbi, og Tusind tak for lykønskningerne! : ) Ja, jeg føler mig veldig begavet i disse dage!! : )

      Jeg nyder at kigge på de smukke sommerfugle, hver dag! De hænger i mit køkkenvindue, og er så fine! : )

      Ønsker dig en dejlig weekend, håber solen skinner hos dig!

      Knus Marthe

      Slett
  6. Hipp hurra for deg Marthe! Fine gaver...spesielt vatteppet som jo er en fantastisk gave å få... helt nydelig altså! Det får du nok mye glede av utover høsten og vinteren (-: Jeg hadde også smilt fra øre til øre hvis jeg hadde fått en sånn nydelig gave...må nok ønske meg til jul (-; det må bli øverst på lista mi!!! Ellers gleder jeg meg VELDIG til å se de nye stoffene du legger ut for salg om litt (-: bursdagsklem

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Karine
      Tusen takk for koselig hilsen! Ja, det er helt nydelig til tiden fremover! Jeg skal få tatt bilder av de fine stoffene når det er litt tid til det innimellom, i dagene fremover.

      Du må ha en kjempefin ny uke, Karine!

      Klem fra Marthe

      Slett
  7. "I tirsdags var det Marthes fødselsdag, hurra, hurra, hurra...hun sikkert sig en gave fik som hun havde ønsket sig i år" - vær du glad for at du ikke kan høre min fødselsdagssang til dig:-) Masser af tillykke. Det lyder som du havde en dejlig dag og dine gaver er jo bare rigtig lækre.
    K.h.
    Christina

    SvarSlett
    Svar
    1. Kære Christina
      TUSIND TAK for din søde fødselsdags-sang!! Den blev jeg rigtig glad for! Jeg kan se, at jeg har gået glip af DIN fødselsdag, der var i søndags!.. STORT FØDSELSDAGS-KRAM til dig fra mig!! :-) Det er sjovt, men vi har fødselsdag nesten samtidig, det er noteret til næste år ;-)

      Kan du have en rigtig dejlig ny uge, Christina!

      Knus fra Marthe

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...