torsdag 18. oktober 2012

Gamle ting, og litt nye...

Vi er jo allerede ferdige med ferien vår her i Sør-Øst, og høsten har for alvor inntatt byen vår,
 eller skal vi si, landet? :-) Den siste helgen i høstferien ble nytt sammen med mine kjære besteforeldre på Toten, i Oppland, og det ble tid til dagsutflukter til bl.a Vitensenteret på Gjøvik, og andre hyggelige ting. 
Og mens Mannen skulle inn å handle litt, så benyttet jeg anledningen til å jogge over gaten, hvor jeg hadde spottet en liten bruktbutikk! 


Jeg fant flere fine ting der, bl.a denne flotte trekassen med lokk. Den er jeg virkelig glad for, og den pynter så fint i stuen min, enten med vattepper oppå, eller en katt som sitter og koser seg : ) Planen er at jeg 
etter hvert skal fylle den med fine tapet-ruller, som jeg har sett rundt omkring i bloggland, 
men så langt har jeg ikke kommet ennå.. ;-)

 Ellers på bildet: Stor lilla boks, brukt til Ceylon Tea, gammel IKEA treleke (altså 1995-gammel ; ) 
stor koffert som jeg har drasset med meg fra mitt barndomshjem, og Holly`s stoff.

Da jeg skulle vaske trekassen, så oppdaget jeg noe morsomt. Se her, hva som lå inni:


En gammel avis, fra helt tilbake til 1968! Den er veldig slitt og "mør", så man skal ta forsiktig i den, så den ikke går i stykker. Her kan jeg bl.a lese meg til at hvis man ønsket seg et langtidsopphold i Syden den gang, så måtte man ut med hele 1270,- for hele 89 (!) dager! TENK bare, hvis man kunne få det i dag, da dere! Da hadde jeg flyttet dit, tror jeg ;-) Hi, hi. Året rundt for 5000 hadde vært noe (neida, jeg liker årstidene her, men litt MER varme, hadde jeg ikke hatt noe imot!)

Skoene her er dog helt nye. Dem har jeg kjøpt til Alba av Mette, som forhandler det fine merket Livie & Luca. SÅ fine sko, som jeg gleder meg til å se i bruk, først med en god såle nedi til høstbruk, og til våren igjen, som overgangs-sko. KJEMPEFORNØYD! Tusen takk, Mette!  

Glade smil fra Marthe 

2 kommentarer:

 1. Det er fine ting...

  Jeg havde også planlagt at jeg ville have de sko til Alba - Men der var ikke nogle tilbage i den rigtige størrelse :0(

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Karen Elisabeth
   Du skal ikke være ked af det, for de kom ikke i mindre end str. 23! ;-) Min Alba er jo lidt ældre end din lille Alba, og skoene er stadigvæk lidt for store til min pige, så der skal en tyk, god såle nedeni skoerne her til efteråret. Håber det hjalp : )

   Ønsker dig en fin dag videre!

   Stort knus til dig!

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...