fredag 18. oktober 2013

Oktober-favoritt

Her om dagen fikk jeg endelig summet meg til å få fikset min gode, gamle Husqvarna, så nå satser jeg på få sydd litt innimellom i tiden fremover. Det er deilig å ha muligheten til det igjen, selv om jeg nok ikke er den ivrigste jeg kjenner bak symaskinen for tiden.. 


Mitt bidrag i Retrostoff-utfordringen er et par myke høstbukser til Alba, hvor jeg har brukt et retrostoff jeg lenge har spart på, det er så fint, synes jeg! Til tross for de mange blomstene, synes jeg det er litt høst over dette. Jeg finner daglig inspirasjon hos dere andre syglade damer, og noen jeg spesielt har lagt merke til syr mengder av flotte bukser i forskjellige stoff og med kuule lommer, er Libbie//Binemor og Tamra//Avekatten, bare for å nevne et par stykker : ) Disse posebuksene er sydd med utgangspunkt i et Mini Krea buksemønster, med litt tilrettinger (i talje og ben), og det fine med disse enkle buksene er jo nettopp at man selv kan variere dem etter smak og behag, og det er lett lage små endringer. 


Det lekre velour-stoffet har jeg kjøpt for mange år siden, da jeg jobbet i Okker-Gokker i København, det er fra et 
stoff-lagersalg som Okker-Gokker holdt innimellom Rib-stoffet er kjøpt hos Skipper Stoffer.


✿    ✿    ✿

Fin fredag og riktig god helg til deg!


 

 

 
13 kommentarer:

 1. Så super fine de er, bare de var til mig de bukser ;-)

  Kh Camille (som kan kommenterer på sin mobil ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, sødeste Camille :D Dejligt du kan lide bukserne, og mon ikke du får syet et par til dig selv i samme stil, når tiden og overskuddet er til det ;-)

   Jeg kan stadigvæk ikke kommentere fra min mobil, det er ret træls.. Måske skulle jeg lave et lille indlæg om det her på bloggen, så måske er der nogen der læser det, der har (haft) det samme problem?

   Rigtig god ny uge til dig og dine kære ♥

   Knus fra Marthe

   Slett
 2. virkelig et fantastisk stof. ville elske at have et sengesæt i det :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er et skønt retrostof, Sandra, det ville da være helt fantastisk at have et helt sengesæt i det, der er vi enige : )

   Rigtig god ny uge til dig : )

   Knus fra Marthe

   Slett
 3. Atter engang, så vil jeg bare sige at det er nogle virkeligt skønne bukser - Du er så dygtig Marthe!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusinde tak, sødeste Karen Elisabeth, dine søde hilsner gør mig altid så glad ♥

   Kan du have en rigtig god ny uge : )

   Knus fra Marthe

   Slett
 4. De er super flotte! Jeg overvejer også selv et par ligesom Camille :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Dejligt du kan lide de små bukser, Anne-Sofie. Hihi, måske skulle vi mødes alle 3, til lidt hygge-bukse syning ;-) Jeg glæder mig uanset til at mødes og måske få syet lidt på et tidspunkt : )

   ...og nu er jeg SÅ spændt på at se alle dine krea projekter i tiden fremover ;-)

   Rigtig god ny, kreativ uge til dig!

   Knus fra Marthe

   Slett
 5. Svar
  1. Tusinde tak, sødeste Helena, dine ord varmer ♥

   Kan du have en rigtig god kommende uge : )

   Knus fra Marthe

   Slett
 6. Superfine bukser! Jeg har faktisk klippet klart noe i sammme stil som jeg har planer om å sy til lillegutten min i helga :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig å høre at du liker dem, A : ) Alba likte dem også, så jeg kommer nok til å lage flere i samme stil til henne nå utover høsten/vinteren. Gleder meg til å se buksene du får sydd, når du viser dem på bloggen din! Vil du skrive en liten notis til meg her under, når du viser dem frem, så er jeg sikker på ikke å gå glipp av dem? : )

   Fin ny uke til deg!

   Klem fra Marthe

   Slett
 7. Lækkert stof og fine bukser! De er rigtig efterårfine :-) Jeg er selv kommet bagud med legen, og er kun nået til september, men jeg arbejder på at få indhentet det forsømte! :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...