torsdag 7. mars 2013

Lakenskrekk og Mammut-salg = god kombinasjon

Plutselig er det gått en uke siden sist, jeg har simpelthen vært opptatt med hverdagen i sin alminnelighet, med møter, legebesøk, familieliv og alt det andre som nå skjer i løpet av en helt vanlig, travel uke. Jeg må innrømme at det kreative begrenser seg til planleggings-stadiet for tiden. Lite krea som blir gjort, med andre ord, men mye som blir planlagt! :-)

 Bl.a har jeg kjøpt inn grunning, maling og pensler til diverse prosjekter som står i kø her hjemme for tiden. Gleder meg OG kvier meg litt for å sette i gang. Jeg GLEDER meg, for jeg tror det blir så fint, når jeg endelig VÅGER å kaste meg ut i å gjøre ting jeg ikke har noe erfaring med fra før. Men det kan da ikke være SÅ vanskelig?  Jeg satser sterkt på snart å kunne vise frem noen ferdige prosjekter her på bloggen, skal vi ikke si det sånn? ;-)

Jeg har forresten kjøpt meg et par nye bøker siden sist, de ble bestilt i forkant av Mammut-boksalget her, hvor jeg var heldig å få fingrene i noe jeg føler på meg er midt i blinken for meg. Jeg har nemlig litt lakenskrekk, og synes det er SÅ deilig å sitte altfor lenge oppe om kveldene. Da nyter jeg stillheten, roen og tid til å planlegge krea ting, og ikke minst; bloggrunde! :D 

Til tross for at det ER deilig rolig om kveldene, så har jeg lenge hatt et ønske om å bli bare pittelitt trøtt på øynene innen midnatt, og inbiller meg at den perfekte medisin for dette, er å legge med ned med en god bok, IKKE surfe rundt på alle de fantastisk kreative sidene man møter på rundt på nettet ;-) DA settes nemlig mine små grå i sving, fremfor å gå og ta seg en liten hvil ;-) Hi, hi. Forstår du hva jeg mener? ...

Disse gleder jeg meg til å ta fatt på nå: 

Av Astrid Loraas og Mona Pedersen

 En litt overraskende vending her! ;-) Broderi av den ene av bokens 2 forfattere, Astrid Loraas.

Utdrag fra boken "Geriljabroderi". Gleder meg til kommende sofa-syslerier!

I kveld, derimot, faller nok valget på denne her:

Gleder meg til å lese! Eksperiment "Bli kvitt lakenskrekken" er herved offisiell :D

Har du noen gode bok-anbefalinger til meg, så tar jeg med STOR GLEDE imot tips! 

   Ønsker deg en riktig god natt  ♥ 

Smil fra Marthe


8 kommentarer:

 1. Den der broderi bog ser rigtig spændende ud :-) som en man bør eje! Sov godt Marthe

  SvarSlett
  Svar
  1. Hi, hi, Mette ;-) Den ser rigtig sjov ud, og jeg vil helt sikkert forsøge mig på noget broderi i tiden fremover. Har længe haft lyst, og behov for, noget man kan sidde i sofaen og nørkle med, når nu symaskinen står og hviler lidt... ;-)

   Tak for din søde hilsen på forrige indlæg, det var bestemt en skøn aften, og et smukt show vi fik opleve! : )

   Håber du har det godt, og at du har fået tænkt igennem : ) Man har brug for lidt tid til at stoppe op og trekke vejret indimellem ;-)

   Også rigtig god nat til dig, kære Mette.

   Knus Marthe

   Slett
 2. sikke en sjov broderi-bog :). Jeg kan heller ikke surfe på nettet inden jeg skal sove, for så begynder idéerne og planerne at overtage søvnen. Og søvn skal man jo ha' ;D. Knus fra Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Lene
   Ja, Geriljabroderi er virkelig en sjov og inspirerende bog, og jeg skal ud og købe "broderi-stæsj" så snarlig som muligt! Jeg har savnet noget at sidde og nørkle med i sofaen, når nu jeg ikke er så god til f.eks at strikke og hækle... ;-) Har du nogle tip til hvor man kan købe broderi ting og tang, evnt på nettet?

   Håber du nyder weekenden!

   Knus Marthe

   Slett
 3. Sikke en fin blog du har :) melder mig som fast læser her :)

  Kig evt forbi min kahler give away :)

  Maria

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Maria
   Dejligt du har fundet vej ind til min blog : ) Jeg har også kigget forbi hos dig, og meldt mig som fast læser : ) Synd jeg ikke nåede fin fine Give away.. ;-)

   Håber du har en god start på ugen!

   Knus Marthe

   Slett
 4. Det viktig å prioritere når hverdagen er travel. Og da syns jeg faktisk bloggen er riktig sted å kutte. Rett og slett. Gerilja-boka har jeg også kjøpt. :) Si i fra om den andre er bra! Jeg fikk den siste Jussi Adler-Olsen-boka i posten i dag. Gleder meg så inmari til å begynne på den! Men nå er jo jeg en krimelsker også da. ;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anna
   Takk for koselig hilsen, den ble jeg veldig glad for å få! :0)
   Ja, det er sånn her om dagen, mye å se til og tenke på, og mørkt før en vet ordet av det ;-) Har mange ting jeg gjerne vil, men som får vente litt..

   Jeg skal si i fra, når jeg en vakker dag får lest boken ferdig, hi, hi. Riktig god fornøyelse med krimmen din : )

   Også fin sen-kveld til deg, Anne!

   KLEM

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...