onsdag 1. januar 2014

Nytt år! Pluss desember måneds retrostoff favoritt

Jeg trodde jeg skulle rekke det, og det gjorde jeg som sådan også..! Jeg rakk bare ikke å lage et blogginnlegg om det, innen det plutselig var 1. januar i nytt år ;-) 

Natt til den 31. desember sydde jeg en veske, etter et mønster jeg lenge har hatt lyst til å prøve. Det er 
Kirsten Agnethe//Chilipigen, som har laget mønsteret til denne fine Hobo vesken. 


Det hundetannmønstrede stoffet er fra Stoff & Stil, og retrostoffet er et jeg har kjøpt av Junette//PatternLike. Vesken er foret med lys rosa stoff jeg har kjøpt i en gjenbruksbutikk. Som skulderstropp har jeg brukt et fint, korallrødt belte, også funnet i gjenbruksbutikken. Beltespennen beholdt jeg på, isteden for å klippe den av, da jeg synes den var så fin ;-) 

Jeg beklager litt dårlige bilder, de er tatt i hui og hast i går. Da gikk nemlig hele dagen med på å gjøre i stand til gjester som skulle komme på nyttårsaften-middag.

Nyttårsaften ble feiret sammen med min gode venninne, mannen hennes og deres to barn. Da ble årets siste pinnekjøtt-måltid også nytt i fulle drag. Man kan vel godt si at "det er godt det bare er jul én gang i året", for SÅ mye som jeg har spist i løpet av de siste dagene, kan umulig være bra i lengden..? Neida, det må være lov å kose seg, og det har jeg tenkt å gjøre også i tiden fremover ;-)

Jeg vil samtidig få takke alle som har tittet innom meg i året som har gått, 
håper dere har kunnet finne noe som inspirerer på veien! : ) 

 ♥    ♥    ♥

En ekstra takk til dere som også har vært med og vist frem flotte ting dere har laget i Retrostoff utfordringen, som jeg startet i januar 2013! Til dere som har lyst til å se hva andre har laget av deres helt egne retrostoff favoritter, så finner du link med oversikt over deltagerene i høyre sidebar. Masse fin inspirasjon! 

Riktig godt nytt år! Jeg håper vi ses også i dette nye året!
 15 kommentarer:

 1. Svar
  1. Dejligt at høre, at du kan lide tasken, Camille! Den var rigtig sjov at sy, synes jeg. Er allerede i gang med nummer 2. Måske bliver det også flere.. Det ligner ikke ellers mig at gide at lave flere af samme ting ;-) Men lige denne var både sjov at lave, og en praktisk ting. God kombi ;-)

   Knus fra Marthe

   Slett
 2. Også rigtg godt nytår til dig, Marthe. Tak fordi du udfordrede os engang tilbage i januar 2013:-) Jeg mangler stadig december måned, men så er jeg også i hus;-) Det er den slags udfordringer, som er med til at skabe sammenhold i blogland.

  Kh
  Anna

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Anna
   Tusinde tak for din søde hilsen. Det har været så spændende og fint at se, alt det fine du har lavet i Retrostof-udfordringen, igennem det sidste år. Du er ikke den eneste (kremt, kremt) der ligger "bagud" med at få syet noget hver måned, det gjælder også undertegnede ;-) Meningen var jo at det skulle være af lyst. og hvis man nu havde tid : )

   Jeg er (som du måske lægger mærke til, ikke så aktiv herinde pt. Jeg har ikke rigtig haft den store lyst, tid og overskud, men forhåbentligvis vender lysten (og blog-overskuddet) tilbage i løbet af det nye år..? Jeg blev virkelig glad for din besvarelse inde hos dig for nogen tid siden, og vil da lade bloggen leve også i tiden fremover, til trods for at jeg ikke selv er så aktiv som jeg nu har være tidligere. Jeg nyder stadigvæk at kigge forbi dig, det vil jeg du skal vide : )

   Håber I har kommet godt ind i det nye år.

   Knus fra Marthe

   Slett
 3. Hvor er den fin... wow! ;)

  Kh
  Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Dejligt at vide, at du synes om tasken! : ) Dine ord varmer ♥

   Rigtig god weekend!

   Knus fra Marthe

   Slett
 4. For en kul veske! Og så fin og inspirerende blogg. Har lagt meg til som følger og kommer gjerne forbi igjen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for gode ord, Siri! Er midt i flytting nå, så bloggen er litt nedprioritert i disse dager.. Veldig koselig at du titter med, jeg kommer sterkere tilbake etter hvert ;-)

   Ha en fin uke videre!

   Klem Marthe

   Slett
 5. On the chance a plant resides somewhat close to a human population, the concentration of gases may constitute a health hazard, aside
  from being a source of offensively odiferous gases.

  Remember, not all grit is just dirt; it can include many different elements
  and materials that can't be removed through the pooling process.
  According to the next decade there is a double-digit growth,
  increasing by 15% each year, only 5 years, 1.

  Also visit my blog; mis.bus.ubu.ac.th []

  SvarSlett
 6. I don't even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don't know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren't already Cheers!I must admit that this is one great insight. It surely gives a company the opportunity to get in on the ground floor and really take part in creating something special and tailored to their needs....Cccam Server

  SvarSlett
 7. Hey keep posting such good and meaningful articles.

  SvarSlett
 8. Thank you for the good information and very helpful. That's very interesting. I like all the things you share and see your beautiful creations, greetings from Admin blog remaja I hope you can visit and comment on my website :)
  Articles I like:
  kata kata mesra
  kata kata sepi tanpamu
  kata kata sopan santun
  tampan sejati

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...