fredag 27. desember 2013

Origami stjerner ☆ ☆ ☆

Disse origamistjernene har jeg etter hvert sett mange steder rundt omkring. Synes de er så fine, og naturligvis måtte jeg forsøke meg på å lage noen selv her nå innen jul. Det er virkelig sterkt vanedannende å folde i vakkert papir, og jeg kommer helt sikkert til å lage flere, så snart tiden er til det. 

Jeg har brukt vintage tapet, og min opplevelse så langt, er at det nok ikke er det letteste å bruke til disse stjernene.. Det varierer så mye hva slags "smidighet" disse gamle tapetene har, hva de er laget av, om de er myke og seige (vinyltapet), "tørre" (da knekker de lett i de skarpe foldene), etc. Så jeg får bare prøve meg frem med de forskjellige tapetene jeg nå har samlet meg opp med tiden. Stjerne blir det læll! ;-) 


 ☆    ☆    ☆


Tapetene jeg har brukt her, er kjøpt av Junette//PatternLike og hos Retro Villa
 Får du også lyst til å folde deg en stjerne eller 100, så finner du oppskrift *her*

Riktig god fornøyelse med origamien! : )

☆    ☆    ☆15 kommentarer:

 1. Så fint Marthe :-)

  Kh Camille.

  SvarSlett
 2. Svar
  1. Liiit sent svar herfra, Drude..! Jeg er treg på avtrekkeren her på bloggen for tiden. Som du ser så bruker jeg mye Instagram for tiden, og jeg er veldig glad for å funnet deg der også! (Bedre sent enn aldri ;-)

   Så koselig at du liker origamistjernene jeg lagde innen jul. Takk for koselig hilsen!

   Ønsker deg en flott helg!

   Klem fra Marthe

   Slett
 3. Svar
  1. Tusinde tak, kære Karen Elisabeth : ) Jeg er ikke så skrap til at besvare her inde på bloggen for tiden, desværre.. :/

   Jeg har hellere ikke nået så langt endnu som til at besvare din søde mail. Men du skal vide, at jeg blev vældig rørt og GLAD over dine fine ord ♥ Så tusinde tak for at du tog dig tid til at skrive tilbage. Jeg håber I allesammen har det godt, og er kommet godt ind i det nye år!

   Knus fra Marthe

   Slett
 4. Svar
  1. Tusinde tak, Christina : ) Skønt at vide, at du kan lide origami-stjernene jeg lavede inden jul. De var også bare sjove at lave ;-)

   Ønsker dig en rigtig god weekend!

   Knus fra Marthe

   Slett
 5. Den nederste stjerna di var verkeleg fin:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Litt sent svar herfra, Sonja.. Tusen takk for koselig tilbakemelding på origami-stjernen jeg laget! : )

   Ønsker deg og dine en flott helg. Og riktig godt nytt år, forresten! : )

   Klem fra Marthe

   Slett
 6. Så lekre de var! Jeg har også fått dilla på å brette disse stjernene, men har ikke brukt så fine papir som de du har brukt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er virkelig så koselig og moro med origami, synes jeg. Det er som du sier, man får helt dilla :D

   Riktig godt nytt år til deg! Ha en flott helg!

   Klem fra Marthe

   Slett
 7. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvarSlett
 8. Pizza Hut menu is superb!! I actually would suggest everyone to grab a Pizza Hut menu quickly. Pizza Huts is providing typically the most excellent pizza of the earth!!
  Pizza Hut menu is without a doubt impressive. We highly recommend you to secure a Pizza Hut menu as soon as possible!! Pizza Huts is providing the actual very best pizza of the world!!
  softtrending

  SvarSlett
 9. understand a whole lot around the theme, exactly why definitely not explore that far more? Allow it to be more attainable for you to everyone altogether different that would possibly not agree with people? Youd acquire far more folks behellond this specific when you just simply quit creating general transactions.
  publish additional aricles.
  visit more often. Happy new year!
  Wow, this was very interesting to read. Have you ever considered submitting articles to magazines?
  Interesting post. Ill be sticking around to hear more from you guys. Thanks!
  H

  TOP Google Ranking On Your Site

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...