fredag 11. oktober 2013

Messing og kobber-LOVE ♥

Jeg har kastet min kjærlighet på de fine materialene, messing og KOBBER
Det har jo lenge vært en tendens i trendbildet, og jeg husker godt at vi hadde masse slike ting i barndomshjemmet. Den gangen syntes jeg ikke det var noe særlig med det, men nå som jeg selv har blitt voksen, er det liksom min tur til å sitte der med en haug messing og kobber, og pussefilla! 

Se bare her på disse fine tingene jeg fant hos Anne Moland Brukthandel her om dagen, og hvor vakkert det ble etter noen minutter med messing- og kobber-puss!

Dette har potensiale!

Elsker, elsker det! ♥

Nye favoritt telysholdere

De 3 fine telysholderene er favoritter her nå, de pynter så fint på kveldene. I tillegg er de dansk designet, i København, står det under. Ekstra gøy, synes jeg! 

Jeg har også vært ute og handlet kobber-rør, som jeg for tiden koser meg med å lage fine ting av. 
Dette vil jeg vise deg en annen dag ;-)

Liker du messing og kobber? 

  Ønsker deg en skinnende fin fredag!  

 

10 kommentarer:

 1. De små skåle og træfaddet er så smukke sammen...

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gik der lige nogle dage inden jeg fik svaret dig, Karen Elisabeth..!
   Ja, jeg er blevet helt pjattet med kobber/messing i interiøret, og synes det pynter såå fint i min lille stue : ) Jeg er også rigtig glad for det lille teak-fad sammen med det blanke ♥

   Dejlig efterårsdag til dig!

   Knus fra Marthe

   Slett
 2. jeg er helt pjattet med telys-skålene og træfadet...til trods for at jeg er mere til tin. Jeg samler på tin-stager. Du formår at sætte ting sammen, så de bliver endnu smukkere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er så sød, kære Lene ♥ Det er lidt mærkeligt hvordan man bliver draget mod det man måske tidligere har været vant med fra ens opvækst.. Jeg kan huske min mor havde en hel masser af ting i kobber og messing, da jeg var lille, og jeg kunne ikke helt forstå hendes kærlighed til de materialer, den gang. Nu er jeg helt pjattet med det selv, og jeg simpelthen knus-elsker de fine, blanke, varme farverne. De spreder så meget hygge i min lille stue : ) Jeg kan også rigtig godt lide tin, elsker bl.a en fin tin-lysestage jeg købte da jeg boede i Kbh, det er en af de ting som har været med mig siden den gang. Nogle ting bliver byttet ud, men denne bliver brugt hver eneste dag. Åh, jeg vil så rigtig gerne se nogle af dine fine ting i tin, Lene! Vil du måske vise nogle af dem, måske inde på IG? ;-)

   Kan du have en dejlig efterårsdag!

   Knus fra Marthe

   Slett
 3. Det ser så smukt ud! Jeg går faktisk med samme tanke, at opstøve noget rigtigt fint kobber og messing nips og på mit arbejde har vi noget metal-pus med chrom effekt, som jeg snart bliver nødt til at prøve :-) Rigtig god weekend!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusinde tak for din søde hilsen, Pia ♥ Ja, jeg har også forelsket mig helt i de smukke materialer, jeg bliver helt lykkelig over at nyde synet af de fine, blanke, varme farver. Og så er det så sjovt at se den store forandlingen når man har givet dem en omgang kobber-/messing-puds! Det er nemlig en rigtig god idé at finde fine kobber og messing ting hos en brugthandler, eller et loppemarked. Glæder mig til at se hvad du finder, giv mig lige en lyd inde på IG, så jeg ikke går glip af noget ;-)

   Rigtig god efterårsdag til dig!

   Knus fra Marthe

   Slett
 4. Enig med deg, det er såååå fint. Gleder meg til å se hva du lager av kobberrørene. D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er helt fortapt til disse fine, varme materialene, Drude! :0) Nyter synet av levende lys i disse fine stakene, hver morgen og kveld nå ♥

   Kobber-rør prosjekt(er) kommer på bloggen om noen dager : ) Mangler et par småting innen jeg kan vise det frem, synes jeg ;-)

   Ha en flott høstdag videre, Drude!

   Klem fra Marthe

   Slett
 5. Det ble veldig fint,men min mor har fortalt så mange ganger hvor skrekkelig kjedelig det er å pusse på slike ting, så jeg har nok fått litt avsmak på en del av det. Men - sikler litt på ei ny kaffekanne fra Stelton i messing...Fin dag til deg :)

  SvarSlett
 6. Det kan jeg også godt forstå, E ;-) Heldigvis tror jeg det har skjedd litt på "messing-pusse-fronten" siden den gang vi var små, også! Det pussemiddelet (eller pastaen) jeg har brukt til disse tingene, gjorde jobben lett som en plett, og tok ikke lang tid i det hele tatt, ikke lenger tid enn det tar å skylle stearin fra en lysestake : ) Så om du liker fargen, så ikke la det stanse deg i å ta det inn i interiøret.

  Ha en fin kommende uke!

  Klem fra Marthe

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...