mandag 2. september 2013

Litt forandringer i stuen

Så var deilige august over, og høsten er på vei. Heldigvis er det fremdeles solrike og varme dager, men når kvelden kommer er det friskt og kjølig. Jeg synes vi har hatt en fantastisk sommer i år, synes ikke du også? 

Jeg må faktisk innrømme at jeg har begynt å tenke (pitte)litt på jul, allerede! Det er litt tidlig, det synes jeg også. Men gjør man det, så gjør man det ;-) Gleder meg over tanken på koselige inne-kvelder, med krea syslerier av forskjellige slags i tiden som ventes. Har faktisk begynt å planlegge jule-verksted med barna allerede, og tanken er å få laget ferdig julekort og julegaver i god tid innen jul, så jeg riktig kan nyte desember måned, uten nevneverdig stress og jag. Dét høres i hvert fall lokkende ut, ikke sant? ;-) 

Nok om jul, vi er jo knapt ferdig med sommeren! I løpet av august har jeg kost meg med å få litt orden på vårt lille hjem, som nettopp pg.a at vi har begrenset med plass, må holdes i orden til den kommende inne-tid.

 Denne hadde jeg ønsket meg lenge, String-hylle til ting og tang. Jeg forstår godt 
hvorfor så mange faller for disse anvendelige hyllene. I love it! ♥


..og her om dagen ble det IKEA-tur på meg, hvor jeg koste meg alene i noen tiltrengte timer, etter å ha vært "alene-mamma" i 16 dager mens Mannen var på jobb. Bl.a dette fine teppet ble med meg hjem. Likte veldig godt hvordan 
det samler det hele litt mer i stuen. 

Barna elsker å hoppe i sofaen (ja, det er jo en hoppe-sofa, tross alt), og da ryker alle putene ned på gulvet, og det hoppes og synges. Alba er veldig god til å finne på fine sanger for tiden, hvor samtlige sanger innholder ordene: "ingenting" eller "alt", ganske søtt og ikke minst, underholdende! 

Fin høstdag til deg, håper solen skinner og varmer der du er  ♥







 

10 kommentarer:

  1. Jeg synes simpelthen I bor så fint! Hyggeligt med tur til IKEA - jeg arbejder lige ved siden af og mange frokostpauser er brugt dér:-) Jeg forstår at du trængte til nogle timer for dig selv efter at have været alenemor i 16 dag;-)
    K.h.
    Christina

    SvarSlett
    Svar
    1. Tak, Christina! Her er ikke så stort, så der er altid noget oprydning på gang, det er jeg lidt træt af efterhånden.. Men, jeg forsøger at gøre det bedste ud af det der er lige nu ;-)
      Det var altså skønt med en IKEA-tur her den anden dag, jeg fik rigtig kigget i ro og mag (siger man dét på dansk?), og så kan jeg rigtig godt lide at køre bil, det er ret afslappende, synes jeg.
      Uh, det lyder som en skøn, og måske lidt farlig, ting at arbejde lige ved siden af IKEA..! :-) Forstår godt du bliver fristet til at kigge forbi der i dine frokostpauser!

      Slett
  2. nøj hvor bor du bare lækkert. Din stil er lige til et bolig-magasin :-)
    God idé med at starte med juleforberedelserne i god tid...jeg er også begyndt at gøre mig et par tanker, MEN det gør jeg nu hvert år og alligevel løber tiden fra mig og så er det december ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha, Lene, du er bare så sød. Jeg kan love dig, at der ikke ser lige så rydeligt ud her hele tiden, men det ved du jo sikkert ;-) Men det er noget med at dokumentere det, så lenge det varer, hi, hi.
      Jeg har ikke selv begyndt med juleforberedelser, men har en smule jule-stæmning, indimellem ;-) Det bliver sikkert som du selv siger, atman gør sig nogle tanker, og så lige pludselig er det december, og man får travlt alligevel ;-)

      Slett
  3. det ser skønt ud - hvem der bare kunne holde sådan en orden :) tror jeg skal rydde lidt op i alle mine ting og kun beholde det bedste som så bedre kan vises frem :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hi, hi, Sandra, det er godt nok ikke så rydeligt her hele tiden :D Men jeg må jo passe på at dokumentere det i form af billeder, når her er..! ;-)
      Men det er skønt at få ryddet op lidt, så bliver det noget mindre at holde i orden! ;-)

      Slett
  4. Hvor ser det bare fint ud og er bare så vild med dit stribede tæppe ;-)
    God uge til dig søde Marthe

    SvarSlett
    Svar
    1. Tak, søde Helena! <3 Det stribede tæppe er også bare så fint, så jeg er glad jeg købte det sidst jeg var i IKEA : )

      God uge videre til dig også!

      Slett
  5. Det ser virkelig pænt og hyggeligt ud! Er specielt vild med din fine reol med alle de fine nips :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tak, Ann-Katrine! Det er jeg rigtig glad for at høre, du synes : )
      Ja, String-hyllen er så fin, og jeg er selv rigtig glad for den <3
      Den er vist blevet veldig populær, har jeg set rundt om, den er jo så anvendelig, og passer ind i alle hjem : )

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...