tirsdag 1. januar 2013

Og da var vi inne i 2013!

2013: Året vil bli fylt med nye utfordringer, jeg skal så smått begynne å tenke jobb igjen, etter flere omganger med rygg-plager og hele 3 rygg-operasjoner! Det skal skje stille og rolig, og jeg er selv veldig, veldig spent på hva det nye året vil bringe på dét planet, og er sikker på at det vil bli både tøft, men også veldig spennende! 

På det kreative planet er jeg godt i gang. Mange planer, idéer og lyster, som bare venter på å få komme gjennom symaskinen, som er det jeg brenner mest for mht til håndverk, for øyeblikket, vel å merke. Male- og tapet-prosjekter vil jeg også forsøke meg på, selv om det tar litt tid å kaste seg ut i prosjekter jeg ikke har noe erfaring med fra tidligere, må jeg innrømme ;-) Det er ikke mangel på idéer, heldigvis, så kanskje jeg med litt "drahjelp" fra bloggen, vil våge å kaste meg ut på litt utrygg grunn i det nye året? :) 

Jeg er, som du nesten ikke kan unngå å legge merke til, veldig glad i glad i å sy bl.a toalettvesker/sybokser av mine vakre retro stoffer, rett og slett fordi jeg elsker når de gamle, vakre fargene og mønstrene får en ny og praktisk funksjon som man kan glede seg over i hverdagen. Glade farger og mønstre vil det følgelig også bli mye av på bloggen her i 2013.
 
Jeg gleder meg til å vise deg noen av de nye, flotte stoffene jeg har fått fingrene i, som trigger sy-lysten min enormt, det klør i fingrene etter å sette i gang med nye syprosjekter. Blant annet, så har jeg fått samlet meg opp en hel masser av flotte retro symønstre, som jeg vil prøve meg på, så snart tiden er til det. Nå er det sagt her på bloggen, så da føler jeg en viss forpliktelse til å få gjennomført i hvert fall en del av de mange prosjektene som bobler inni meg ;-)

Denne lille saken her er et resultat av litt papir-bretteri, og passer f.eks sminkesaker..Den var lett å sy, og gir et enkelt og fint resultat.  
Kunne du også tenke deg å sy en, så si i fra, så skal jeg få laget en DIY på denne om ikke lenge ;-)
 
Nye idéer og kreativitet gjør livet gladere, synes du ikke også det? :)

Jeg gleder meg til fortsettelsen, og håper du vil være med!

Ønsker deg et lykkebringende 2013!

Glade smil fra Marthe

13 kommentarer:

 1. og et rigtigt godt og lykkebringende nytår til dig og din familie, søde Marthe :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusind tak for din søde hilsen, Karen Elisabeth!
   Vi kom os godt igennem nytårsaften ;-)

   De aller bedste ønsker for det nye år, til dig og din familie også!

   Knus Marthe

   Slett
 2. Kære Marthe
  Vil også ønske dig og dine kære et rigtig dejligt nytår. Jo jeg har det på samme måde, kreativiteten er så livsbekræftende og giver så meget glæde at man slet ikke kan lade være :-) jeg glæder mig meget til at se hvad du får lavet af fine ting i det nye år.
  Mange gode hilsener

  Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusind tak, Mette! Et rigtig godt nyt år til dig også! : ) Det bliver et spændende år, kan jeg mærke ;-)

   Vi "sees" fremover, jeg glæder mig også til at se hvad du finder på i 2013!

   Stort knus til dig!

   Slett
 3. Godt nytt år Marthe! :) Gleder meg til å se syprosjektene dine. Og - ikke minst - male/tapet prosjekter(??) :) Bare å hoppe i det. Det gjorde jeg. Gikk helt fint. Hehe.

  Klem Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Lene! Deilig med litt oppbakking mht til de nye tingene jeg planlegger å prøve meg på fremover :) Du har rett: Må 2013 bli året hvor vi kaster oss ut i det :-)

   Gleder meg til å høres, og kanskje vi til og med fåt til å sees, i dette nye året!?

   KLEM fra Marthe

   Slett
 4. Hei Marthe! Godt nytt kreativt år :)
  Gleder meg til å se de nye stoffene, og hva du lager av de!!
  KLEM.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Randi
   Takk for koselig hilsen! Gleder meg også til å sette saksen i de vakre stoffene ;-)

   Du må ha et supert nytt år, i kreativitetens tegn! ;-)

   KLEM fra Marthe

   Slett
 5. Hvilken fin kosmetikpung. Rigtig fin farvekombination af stof og tråd. Håber du sammen med familien havde en rigtig god nytårs aften ;-)

  Knus Helene

  SvarSlett
  Svar
  1. Dejligt at du synes det :) Jeg kan, som du, rigtig godt lide kombinationen af lyserød/orange :) Mærkeligt nok så tænker jeg tit på dig i forbindelse med lige dén kombi!

   Tak, her havde vi hjemme-nytårsaften, med gode venner med børn, på besøg. Alle, til og med de mindste, holdt ud heeelt til klokken 24, så vi fik se det fine fyrværkeri lyse op byen :0)

   Ønsker dig et rigtig flot og spændende nyt år!

   Knus Marthe

   Slett
 6. God morgen, Betina :)

  Jeg kan rigtig godt huske du viste mig din flotte inspiration på Pinterest! Genialt :) Er helt enig med dig,-det bliver aldrig kedeligt at skabe nyt af gammelt, "det er livet", som Pelle sier, når det er noget han rigtig godt kan lide! ;-)

  Vi X`er fingre for hinanden i det nye år, ikke? Det bliver et spændende og udfordrende år! Jeg glæder mig over hver dag med nye muligheder :)

  Ønsker dig og dine kære, en flot dag!

  Knus Marthe

  SvarSlett
 7. Godt Nytt År!
  Det blir kjekt å følge deg framover:) Fine retrostoff blir eg ikkje lei av å sjå, og gamle mønster høyrest spennandes ut.
  Lykke til med jobben!
  :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Også riktig godt nytt år til deg, Sonja! :)
   I dag har jeg fotografert en del av de nye retrostoffene, så de får du se snarest mulig :) Det er så deilig med nytt stoff, får satt de kreative cellene i sving ;-)

   Tusen takk for lykkeønskninger i forbindelse med jobb i løpet av året,-jeg er veldig spent selv, på hvordan det blir og hva det blir, når jeg kommer så langt..! (Sliter fremdeles mye med dårlig rygg, dessverre, så det må skje stille og rolig/sakte men sikkert.)

   Ha en fin ettermiddag og kveld!

   Klem Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...