tirsdag 22. januar 2013

Nej og Nøj!

Nei og nei, hvor er jeg bare kjempeglad for at dere har tatt imot min lille retrostoff-utfordring med åpne armer! Det er så gøy å la seg inspirere av alle dere dyktige damer i bloggland, hvor avstand og andre ting, ikke spiller noen rolle i det hele tatt. Deilig!  
 
Jeg er så smått i gang med å lage meg en mappe, som Lene (Filihunkat) så smart tipset om! Hun har rett og slett funnet frem sine fineste retro stoffer, og funnet frem idéer til hver enkelt av stoffene. SÅ strukturert må jeg innrømme at jeg nok ikke er, så jeg vil nok finne på litt ting underveis i løpet av de kommende måneder. Men en mappe er da så smart, og det blir litt lettere å gå i gang med hvert enkelt prosjekt. 

Jeg gleder meg til å titte innom alle som har tatt utfordringen, og se hva dere finner frem fra stoffhyllene i tiden fremover! Det er bestemt også en flott måte å bli kjent med nye blogger på! 
  
♥  ♥  ♥

Jeg vil forresten dele en av mine favorittbutikker på nett, hvis du ikke allerede har hørt om den, da? ;-) Hvis man er glad i å sy ting med glidelås / lynlås, er dette nemlig stedet: Zipit Zippers. Jeg kjøper mine HER på Etsy.com. Kvalitets-glidelåser til en veldig rimelig penge. 

 Jeg fikk denne pakken i posten i dag, og sitter og planlegger hva jeg kan sy glidelåser i ;-) 

Her har solen skint i hele dag, og Alba og jeg har vært ute nydt solen, etter mange inne-dager med feber. 
Så nå er det liv i stua igjen ;-)

Ha en fin-fin kveld! 

Smil fra Marthe 

5 kommentarer:

 1. skønne lynlåse :)
  Mine mappe fungerer bare supert, for så kan jeg strukturere mine ideer og får ikke stress ;D og der er plads til alle de andre ideer der dukker op, inspireret af din blogleg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Lene
   Ja, din mappe er bestemt en super god idé, som jeg er ved at adoptere ;-)
   Skønt at høre, at inspirationen kommer strømmende til dig, jeg er også ved at lægge lidt planer (det kan man jo ikke lade være med, vel?) for tiden fremover. Bliver spændende at se, hvad der dukker op undervejs :0)

   Håber dagen har gået fint for dig, med "projekt børn og smykker"!

   Knus herfra!

   Slett
 2. Hej Marthe.
  Jeg har rigtig gået og overvejet, om jeg skulle tage imod din udfordring..... Skal/skal ikke ?
  Jeg går og tænker lidt endnu og så må vi se hvad det ender med....;)
  Det er så flot og friskt når solen titter frem, så jeg kan godt forstå at i måtte en tur ud i det fine vejr.
  Håber du får en dejlig dag
  Kh Anja.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Anja
   Tak for din søde hilsen!
   Mht til min lille blog-udfordring / leg, så håber jeg da at du får lyst til at være med : ) Du har så mange fine stoffer og gode idéer, så det ville da være en ære at have dig med på legen! Det er hellere intet krav om at man skal producere noget hver måned. Tanken er at bruge det som et godt skub i rigtig retning, for at lede frem gode idéer og udfordre sig selv lidt i det nye år, samt at det vil være et fint samlingspunkt for specielt interesserede af de smukke, gamle stoffer : ) Du ser naturligvis hvad der passer for dig, men husk, det er for sjov! ;-)

   Håber du også har haft en dejlig dag, Anja!

   Knus Marthe

   Slett
 3. Prøver lykken med 1 lodd jeg()

  Klem charlotte

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...