søndag 20. mai 2012

Kjole # 2: Lomme-kjolen

Denne kjolen har jeg sydd til min lille kusine, som er 4 1/2 år gammel. Hun elsker kjoler, og ble veldig glad for denne, som har mange søte lommer til å putte "hemmelige" ting oppi. Kjolen er sydd i nye stoffer, med retro detaljer. Myk denim, retro blomster-lommer, retro kattepuser, sommerfugler, polkadots, pon-pon`er som kattepusene "leker" med. More is more! :) 

Hyggelig hvis du lar deg inspirere! :0)

Her skinner solen, og barna er ute og leker sammen med Pappa, imens jeg holder på å klippe i vakre retro stoffer, til min aller første Give away, som kommer snart her på bloggen! (Jeg skal bare ha laget meg en liten "stoffbutikk" her inne først!) 

Fin søndag til dere!

Smil fra Marthe 8 kommentarer:

 1. Så fin kjole! Flink til å sy du. Håper jeg blir like flink en dag. Må vel kanskje øve litt og da. Hehe.
  Ha en fin kveld!
  Klem Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lene!
   Koselig å høre fra deg! Takk for sy-kompliment! Hi, hi,-det er bare å kaste seg ut i det, interesse for det man skal sy, er det viktigste : ) Du er flink til å ta gode bilder,-tror jeg må kaste meg ut i det, kanskje investere i et nytt kamera? ; )
   Også fin kveld til deg!

   Smil fra Marthe

   Slett
 2. Super skøn kjole :-). Og tak for tippet om din blog - glæder mig til at følge med her :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Didde-Louise!
   Dejligt at du kigger forbi, velkommen til! :) Jeg nyder også at følge med på din fine blog :)

   Ønsker dig en dejlig dag!

   Knus fra Marthe

   Slett
 3. Neej en fin lommekjole, jeg har længe haft i tankerne at skulle lave sådan en, men er aldrig kommet længere end ved tanken. Jeg er især vild med at stoffet fra ærmerne går igen i lommerne, det vil jeg lige huske på! Tak for inspirationen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Willemoes!
   Velkommen til! Dejligt, at du er blevet inspireret af min "more is more-kjole"! Jeg bliver selv inspireret af dyktige syersker rundt omkring på min vej :) Jeg kan også godt lige denne lomme-detalj (det ser godt ut at gentage ærme-stofferne i lommerne, samtidig så er man jo også "fri for" at skulle undre sig over hvilke stoffer der nu skal bruges og matches overalt ;)
   Du ønskes en dejlig solskins-dag!

   Smil fra Marthe

   Slett
 4. Hei Marthe
  Herlig og frodig kjole! Skulle nok hatt noen små jenter her hjemme også. Liker alle lommene i fine stoffer som er sydd på.
  Fin ny uke til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. God morgen, Kaspara!
   Koselig at du liker den! Ja, den er virkelig frodig, som du så riktig beskriver den som :) Da jeg lagde den, tenkte jeg at jeg synes den var "i meste laget", men at en kjole-glad jente sikkert ville synes om den og alle fargene og pon-pon`ene, osv! ;) Noen ganger er det lov å ta litt av med farger og detaljer, og bare være glad! Man burde nesten være litt flinkere til det, synes jeg,-slik som du selv og alle danskene vi møter på vår vei! Takk selv, for mye god inspirasjon og glade farger! :)
   Deilig solskinnsdag i den deilige byen vår, til deg!

   Klem fra Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...