tirsdag 26. november 2013

Jeg har sydd, til meg selv

Etter at jeg begynte å jobbe, har det blitt enda mindre tid til bloggoppdateringer, dessverre på noen måter. Har begynt 
å få litt sånn "konstant dårlig samvittighet" ovenfor bloggen, og ovenfor dere som foretrekker å titte med her inne.. Jeg hadde egentlig sagt til meg selv at jeg ikke skal ha dårlig samvittighet over dette, da hverdagen ER travel, og det ER begrenset hvor mye tid jeg pt har til rådighet til å lage fine, inspirerende blogginnlegg. Jeg vil allikevel ikke kapitulere ennå, hihi, det skjer jo så mye i hverdagen, også på det kreative planet, som jeg ønsker å dele med dere! Det blir nok mye repost fra Instagram, men jeg tenker selv, at sånn må det bare bli når døgnet jo kun har 24 timer, og jeg ikke riktig får tatt "dobbelt opp" med bilder av forskjellige slags til å dele både her og der.. Så bær over med meg, vær så snill ;-) 

For en liten stund siden var jeg på en liten hyggetur til Oslo, sånn helt alene, og på hjemveien stoppet jeg innom  
Stoff & Stil i Drammen. Jeg innrømmer at jeg ALDRI tidligere har vært innom denne fine butikken, til tross for at jeg har hørt mange lovord om dette stoff-mekkaet. Det skyldes jo først og fremst at jeg har et eget lite stofflager her hjemme, med hylle på hylle med retro stoff, som jeg fremdeles elsker så høyt. Inntil videre har det jo også vært ting til barna jeg har prioritert å sy, så behovet for slike andre stoffer har ikke vært der. Før nå. 

 Du kan vel se for deg hva jeg tenkte da jeg gikk inn døren hos Stoff & Stil..? 

 Det endte med at jeg var der helt til lukketid (ja, jeg kom dit 2 timer innen og var den siste som gikk derfra, men det er kanskje ikke et ukjent fenomen blant dere syglade damer, å bruke timer der inne mener jeg ;-), og fikk shoppet med meg en bunke lekre stoffer, ull, viscose, jersey, isoli.. Akkurat det jeg manglet til vinterens syprosjekter. 

Jeg forelsket meg helt i en kjole jeg første gang så inne hos dyktige Anne-Sofie/Fingernem, sydd etter dette mønsteret. Så dét måtte jeg i hvert fall ha.
 
 Min versjon av denne har allerede blitt en favoritt her hjemme. Så myk, lun og god, og passe hverdagslig. Når tiden er til det, skal jeg i hvert fall sy flere varianter av denne, det er planen i hvert fall.. ;-)

 ♥    ♥   

Her sniker vinteren seg på, og jeg nyter denne tiden med fin sol på dagtid og mørke vinterkvelder med levende lys og krea-sysler av forskjellige slags innendørs. Vi har allerede bakt 2 runder pepperkaker, alle 4 samlet rundt bordet. Julemusikk har vi også, hihi. Det er så koselig. Nå er det pakkekalenderene som står for tur. Det er like stress hvert år, mye pakking av småting, men helt klart verdt jobben. Å se iveren og gleden hos barna når det våkner om morgenen til 
en liten pakke, det er hverdagslykke, det! 

Håper du nyter denne tiden like mye som jeg gjør, 
og ønsker deg en strålende fin uke videre! 


12 kommentarer:

 1. Så fin kjolen din ble, gøy å få sydd noe til seg selv. Stoff og stil er jeg veldig glad i, tør nesten ikke gå inn ;-). Dagene er travle og blogging tar tid, ikke så ofte det blir innlegg fra meg heller, men det får være som det er. Ha ei god uke, Pam

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig hilsen, Pam! Ja, jeg henger stadig etter her på bloggen, men leser kommentarene fra dere som legger en hilsen, og det gjør meg så glad! ♥
   Så fint med forståelse for travle dager og lite tid til blogging. Vi får håpe og tro at det tar seg opp, sånn plutselig ;-)

   Ha en fin helg!

   Klem fra Marthe

   Slett
 2. Så fin kjolen ble! Flinke deg!
  Blogg når du har tid og føler for det du!
  Ønsker deg en NydeligFlott tirsdag!
  Klem fra Julie :-)
  Ps. takk for stoffpakken med barnemotiver! Jeg elsket de alle sammen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig hilsen, Julie! Det er godt med litt forståelse for liten tid og overskudd til blogging, selv om jeg håper det vil ta seg litt opp for min del etter hvert. Noen dager er det så vidt jeg får tid til å dele litt fra hverdagen på Instagram også, enda så lett og raskt det går der inne ;-) Puh. Ikke lett å henge med over alt, hverdagen og tid til familien er tross alt det viktigste : )

   Og så flott å høre at du er fornøyd med stoffpakken! Det er jeg veldig glad for å få tilbakemelding på, vet du!

   Ha en fin helg!

   Klem fra Marthe

   Slett
 3. Hvor er det en fin kjole! Og skønt stof, du har købt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusinde tak, Christina! Det varmer virkelig at høre ♥

   Kan du have en rigtig god weekend!

   Knus fra Marthe

   Slett
 4. Svar
  1. Dejligt du kan lide den, Helena : ) Tak for dine altid søde hilsner, et glæder og varmer i hverdagen ♥

   Kan du have en skøn weekend!

   Knus fra Marthe

   Slett
 5. Sikke en lækker kjole du har syet. Ha ha…du kan tro, at jeg kender det med, at bruge flere timer i Stof og stil - og det er bare hyggeligt :-)

  Kh Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusinde tak, søde Mette! Hihi, det er så typisk mig, at bruge laaand tid i sådan nogle butiker : ) Godt at høre, at det ikke kun er mig ;-)

   Ønsker dig en rigtig god weekend!

   Knus fra Marthe

   Slett
 6. Svar
  1. Det er jeg så glad for å høre du synes, Lin! : ) Tusen takk for koselig hilsen!

   Riktig god helg til deg!

   Klem fra Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...