torsdag 4. juli 2013

Nettopp landet!

Da er vi hjemme igjen etter en forrykende god, travel og spekket ferie-uke i København.
Pelle har som sedvanlig når vi reiser til vår elskede hovedstad, kost seg sammen med sin danske del av familien, da hans far er dansk, mens Alba og jeg riktig har hygget igennem, som de sier på dansk, med planer fra tidlig morgen til sent på kveld.

Mangel på ordentlig pc-tilgang denne uken har dessverre betydd stillhet på bloggen, dog har jeg postet litt bilder på Instagram for de som har villet kikke litt med der i løpet av uken...inntil på tirsdag ettermiddag/kveld, da ble det plutselig stille fra meg der også.
 
 Grunnen til dette er at jeg ble utsatt for et grovt LOMME-TYVERI, etter en skjønn dag i Tivoli sammen med søte Helene//Genbrug bliver guld ! Jeg oppdaget ca 1/2 time etter at jeg hadde snakket i telefonen, at den ikke lenger lå i lommen (MED glidelås!) og måtte dessverre konstatere (kort fortalt) at den var blitt stjålet fra min lomme! ...og det "verste" er at jeg er rimelig (nei, 99% sikker) på at jeg har sett (og til og med smilt til!) de 2 som jeg mener må ha stått bak frekkheten! Et litt yngre par som "tilfeldigvis" kom litt nærme meg da jeg var inne i en lekebutikk, etter Tivoli-besøket. Uff, FOR en ekkel følelse! Jeg ble, og er fremdeles, sjokket og virkelig trist over at det skulle skje siste dagen innen vi reiste hjem til Norge igjen. Det betyr jo at ALLE de skjønne bildene jeg har tatt i løpet av turen, er VEKK! Telefonen er en ting, den kan erstattes, men dét kan altså ikke bildene fra Albas og min hygge-tur, møte med skjønne, skjønne Lene//Filihunkat, et fantastisk bloggtreff med flotte, inspirerende damer i Designkartellet, besøk i diverse "Godte-butikker" som f.eks Retro Villa, en nydelig dag i Tivoli sammen med Helene... Uff, nei, det er trist! 

Meeen nok om det, jeg kommer over det, nå skal jeg bare ha meg en ny telefon/kamera, og i gang igjen. 

Det eneste bildet jeg har fra fredagens møte med fine Lene. Vi måtte innom godtebutikken Butik NØ.

Jeg vil mer enn gjerne fortelle om en ellers fantastisk ferie-uke, med gode opplevelser hele veien! : ) Mitt møte med Lene var et lenge ønsket og planlagt møte, etter mange fine mails og god kontakt gjennom mitt år på bloggen. Endelig lykkedes det oss å finne tid og sted for en hyggedag sammen! Lene kom med tog til København, og vi riktig koste oss med deilig solskinn, god mat og drikke, og som seg hør og bør, besøk og shopping i opptil flere fine krea-butikker. Jeg endte faktisk opp med å kjøpe en hel liten bunke nye stoffer, ja du leste riktig: NYE stoffer! Jeg som ellers kun handler vintage retro stoff ;-) Takk, kjære Lene, for en fantastisk dejlig dag i ditt gode selskap! Gleder meg allerede til å se deg igjen!

 Bedre enn julaften! Bloggtreff i Designkartellet.

Som du kanskje har fått med deg, så var jeg også så heldig å få være med på et fantastisk flott bloggtreff på søndag, arrangert av Mette//Kirkesjov og Anne-Sofie//Fingernem. Det var i Mettes butikk, Designkartellet på Frederikssundsvej i Brønshøj. En helt igjennom deilig og inspirerende dag i selskap med en fin gjeng dyktige og inspirerende blogg-damer. Mer om dette senere, og ikke minst så skal du få se innholdet i den helt overveldende goodie-bag`en med sponsor-gaver! Det er litt vilt... ;-)

Med Alba og Helene i Tivoli

Og tirsdagen med Tivoli-tur med Helene, ja, den var altså helt super på alle måter, bortsett fra en trist avslutning med min stjålne IPhone på slutten av dagen og alle ferie-bildene. Men, det skal IKKE overskygge den solfylte ettermiddagen i godt selskap, hvor det ble kjørt karuseller og veteranbiler og lekt på den nye Rasmus Klump-lekeplassen til alles store fornøyelse. Alba fant seg raskt til rette med Helene og ville ha henne med seg på både det ene og det andre (vi måtte kjøpe flere omganger med billetter til forlystelsene!), og Albas daglige middags-søvn var raskt glemt i alt som skjedde denne dagen :-)

Nå skal det pakkes ut og fotograferes (med Mannens kamera ;-), og så høres vi snart igjen! 

♥  Ha en fin dag!  ♥

 Klem fra Marthe 

  

3 kommentarer:

 1. Kæreste Marthe. Sikke dog en møg afslutning på en ellers så dejlig ferie. Tyveri er ækelt. ØV.
  Jeg nød simpelt hen dagen med dig i KBH. Og dejlige Alba, ja hun bringer stadig smil på læben :). Det var sååååååå fedt at møde dig og jeg glæder mig allerede til næste gang. Masser af knus fra Lene

  SvarSlett
 2. Tusinde tak for en rigtig hyggelig dag i Tivoli :-) Det var dog en rigtig ærgerlig afslutning!! En ny telefon er nem at få fat i, men billeder kan desværre aldrig erstattes. Ærger mig over, at jeg ikke selv tog nogle, som du kunne få. Kram til dig og sødeste Alba :-)

  SvarSlett
 3. Så kjedelig med telefonen/bildene! Det er ikke noen kjekk avslutning på en hyggelig tur. Det ser likevel ut som dere har hatt en flott ferie med mange flotte opplevelser og kjekke treff :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...