mandag 17. juni 2013

Andres kreasjoner av stoffer fra Stoffbutikken

Det gjør meg så inderlig glad å kunne dele min pasjon for de vakre gamle stoffene med andre syglade damer rundt omkring. Jeg har jo med tiden skaffet meg en ganske stor samling, og jeg innrømmer LETT at jeg slett, slett ikke får sydd nok (særlig ikke for tiden), i forhold til mengden stoff som ligger i hyllene og bare ser vakkert ut. Da er det godt at det er andre syglade damer som kan få glede av de vakre stoffene, sette sammen farger og mønstre, og skape nye uttrykk. En av disse er Liv Holmen, som syr klær under navnet Laget av Liv. Jeg har tidligere lagt merke til de vakre kjolene hun syr, det er så delikat satt sammen. Selv enkle former får ny glød når hun har satt sammen vakre stoffer, sydd og strøket sine fine kjoler. Jeg ser straks for meg min lille Alba i en av hennes unika kjoler, lette og sommerlige, og sa jeg delikate? ..


Det som også gjør meg litt stolt, og veldig glad, er at Liv fant meg, eller rettere sagt Stoffbutikken min. Her har hun valgt seg ut flere vakre stoffer, som hun har begynt å kreere sine kjoler av. Og de blir FINE, ekstra fine fordi Liv i forveien er veldig flink og nøye med det hun gjør, men også fordi de er laget i noen av de vakreste stoffene jeg vet ♥ Det er vel lov å være litt stolt når man ser andre lage noe vakkert av det man brenner for? ;-) Det er jeg i hvert fall, og hvis du ble bare litt nysgjerrig på å se mer av hva Liv lager av de vakre stoffene, så må du ta en titt innom *hjemmesiden* hennes, 
mye fint å se på!


Får helt lyst til å finne frem symaskinen når jeg ser dette, og gleder meg til 
symaskinen min igjen er oppe å gå. Om noen dager... 

Inntil videre får jeg nyte synet av det alle dere andre kreative damer får laget ved hjelp av symaskinene deres ;-) 

Ønsker deg en strålende fin ny uke!

Smil fra Marthe

 
 
7 kommentarer:

 1. Afgjort fine kjoler Liv kreerer. Og det blå sæt ville være meget fint til din smukke Alba :).
  Og selvfølgelig må du være stolt af andres håndarbejder ;D Jeg er da stolt af dine smukke ting.....og sans for det smukke retro :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det synes jeg også, kære Lene. Det er ikke mærkelig at være stolt over at se andres kreationer af stoffer fra min stofsamling ;-), ej hellere over andres gode håndarbejde! : )

   Hi, hi, tak for altid positive ord fra dig!

   Knus Marthe

   Slett
 2. Hvor er de bare fine og jeg kan godt forstå at lysten til at sy tiltrækker, når du ser disse skønne kjoler.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hun laver smukke kjoler, det er sikkert : ) Jeg begynder at savne min symaskine (der stadigvæk ikke er i orden)... Meeen, jeg mangler ikke ligefrem andre projekter :P

   Kan du have en rigtig god aften/nat : )

   Knus Marthe

   Slett
 3. Skønne stoffer og nogle virkelig fine kreationer!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig, Ann-Katrine. Det er virkelig fine kjoler hun syer, og de bliver ekstra smukke, synes jeg, i de smukke retro stoffer : )

   Din stofpakke er på vej, omsider ;-) Tak for din tålmodighed, og så håber jeg du bliver tilfreds med dine nye retro stoffer, og at de er værd de ekstra dagers ventetid : )

   Rigtig god aften/nat herfra!

   Knus Marthe

   Slett
 4. Skjønne kreasjoner i herlige retrostoffer :)
  Symaskinen min har hatt en lang ferie når det gjelder tøy, men liker å se slike søte funn fra andre imens :) Kanskje jeg må finne frem maskinen etterhvert jeg også...

  Ha en videre deilig helg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...