torsdag 14. februar 2013

Alle hjerters dag ♥

Ok, jeg hører nok ikke til de mest ivrige tilhengere av å gjøre noe spesielt ut av denne dagen, Alle hjerters dag, på godt norsk. Tidligere er det Mannen som faktisk har gått mest opp i å gi meg en ekstra oppmerksomhet på denne datoen, i form av en stor bukett blomster og et kjæreste-kort. Det er naturligvis kjempekoselig, men jeg må innrømme at jeg synes det er vel så koselig selv å forære meg en pen blomsterbukett i ny og ne, på en helt alminnelig hverdag :-) Ok, jeg pleier nok ikke å skrive søte ord til meg selv på et kort, må jeg innrømme, så jeg ser fordelen med å ha denne datoen som en huske-lapp på å gi hverandre litt ekstra oppmerksomhet i hverdagen ;D 

Litt feiring av denne dagen blir det nok allikevel, tenker jeg.
Her får vi besøk av besteforeldre i dag, og det er alltid veldig hyggelig. Så jeg har vasket og gjort klart til middags-besøk. En blomsterbukett blir det vel kjøpt inn også... For det er jo ellers en helt alminnelig hverdag, er det ikke? ;-)

En  - bank retrostoff-hilsen fra meg til deg på denne dagen:

 Idéene formelig strømmer på når jeg ser dette. Hva jeg planlegger å sy av dette, er jeg spent på om jeg klarer å få til, for jeg har ikke prøvd det før... Det er gøy å prøve noe nytt! 

Pleier du å gjøre noe spesielt på denne dagen?

Klem fra Marthe 


 

10 kommentarer:

 1. Syns det er viktigere og sette pris på hverandre i hverdagen. Men for all del, sier ikke nei takk til blomster og sjokolade i dag. Noe jeg tviler jeg får ;-) hehe.

  Ha en fin dag Marthe!
  Klem Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hi, hi, Lene! Jeg er så enig : ) Du får vise mannen det du har skrevet her, så kanskje det blir ei råd ;-) Og om du så må kjøpe det selv, så har du i hvert fall en god "unnskyldning" til litt blomster og sjokolade i dag!
   Hehe : )

   Ønsker deg en strålende fin dag!

   Klem Marthe

   Slett
 2. Glædelig valentins dag til dig Marthe :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusind tak, Mette,-hvor er det dog dejligt med en Valentins-hilsen! : )
   Ok, jeg SER fordelen med at have sådan en officiel dato, for det er jo så hyggeligt med hilsner og lidt ekstra omtanke : )

   Glædelig Valentins dag til dig også, Mette!

   Knus Marthe

   Ps! Og tillykke med dit nye, flotte blogdesign! Din nye header ser super-godt ud! : )

   Slett
 3. Ihh - har du noget af det fine stof... Det er megadyrt hver gang jeg ser det, så jeg har ikke købt noget endnu...

  Og glædelig Valentins Dag søde Marthe :0)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håber du har haft en god dag, Karen Elisabeth : )
   Tusind tak for din søde hilsen! :0)

   Ja, stoffet her har jeg faktisk en hel del af, så hvis jeg ikke kommer på at skulle bruge hele stoffet selv, til div. projekter, kommer det nok også for salg i Stoffbutikken.. ;-) Det er rigtig flot, med klare farver.

   Du må have en rigtig god weekend, når vi kommer så langt!

   Knus Marthe

   Slett
 4. Fargerikt og fint stoff du hadde der! Lurer på kva du skal lage av det.....
  Vi markerer ikkje Valentinsdagen her i huset. Eg har no stort sett alltid blomster i huset, så kallen ser nok ikkje det store behovet der;) Ellers synest eg det er like viktig å glede kvarandre dei 364 andre dagane i året også:)
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har det litt på samme måte, Sonja, mht til feiring / ikke feiring av Valentinsdagen. Det er naturligvis like viktig å ha det fint sammen i hverdagen, selv om man jo ikke riktig kommer utenom at denne datoen er en påminnelse om nettopp dette :0)

   Her har det hverken vært kort eller gaver i dag, men derimot koselig besøk og god mat og hygge : ) Pelle hadde laget et hjerte-kort til sin Mormor, da, det var veldig søtt : )

   Ha en flott dag i morgen, og riktig god natt!

   Klem Marthe

   Slett
 5. Nej hvor er det fint! Håber snart min pakke lander hos dig søde :)
  Kh Libbie

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, stoffet her er så flot, både motivet og farverne! Jeg glæder mig til at sætte saksen i det en af dagene! :-)

   Jeg har her til aftenen hentet ind den fineste pakke fra postkassen, fra dig, søde Libbie! : ) Der kommer et blog-indlæg om det snarest efter jeg har fået fotograferet skønhederne! :0) Din pakke er på vej til dig, noget forsinket herfra... ;-)

   Dejlig fredag til dig søde!

   Knus Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...