lørdag 14. juli 2012

Mitt første blogg-hyggetreff

Jeg koser meg i København, som alltid når jeg er her! I og med jeg har bodd 
her tidligere i flere år, så er det litt som å komme hjem, synes jeg : )

Det som er med på å gjøre nettopp denne turen ekstra hyggelig, er at jeg ble invitert på middag hos Mette, med den inspirerende bloggen Kirkesjov. Hun hadde invitert Tamra med bloggen Avekatten og Helene med bloggen Når genbrug bliver guld, til et lite blogg-hyggetreff på en fredag kveld. Dette er altså mitt første bloggtreff, og jeg må si at det var en super positiv opplevelse: Så fine jenter, så nede på jorden (som de sier på dansk; ) og ikke minst; så deilig å møte noen med nettopp de samme interessene som jeg selv! :D Det ble uunngåelig snakket om og kikket på lekre retro stoffer, dansk design (åh, hvem elsker vel ikke dét?) byttet og handlet ble det også! :-) 

Tusen takk, jenter, for en super hyggelig og inspirerende kveld. Og tusen takk til alle fine bloggere som titter innom, som sikkert også gleder dere over alle de gode sidene ved å blogge ; )

 
Jeg fikk med meg disse flotte sakene hjem, som jeg gleder meg til å se i bruk!
 Avesjov bukser m/Sovetrine elefantlommer. Vil du også ha? Se HER

Livie & Luca elefantsko. Se HER

Washi tape. Se HER

Jeg er så smått i gang med å finne frem lekre stykker retro stoff 
til min kommende Give away. Gøy, gøy! :-)

Ønsker deg en fin lørdag!

Smil fra Marthe12 kommentarer:

 1. Uhh, det lyder som om i har haft en hyggelig aften.. Jeg har stadig mit første blogtræf til gode..

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Canika
   Det var også mit første af slagsen. Super hyggeligt, og anbefaler det gerne :)Det er noget af det unikke med dem man møder her i blogland, at blot man har en kemi og nogenlunde samme interesser, så er vejen altså ikke lang at gå, og det er jo dejligt, og åbner op for en hel del nye gode bekendtskaber, hvis man nu er åben for det! ;)

   Ønsker dig en dejlig weekend!

   Kh Marthe

   Slett
 2. Koseleg med bloggtreff! Mette var faktisk ein av mine første følgarar:) Ein tusenkunstnar og reine Duracell-kanina, så mykje som ho får gjort i tillegg til jobb og familieliv:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Sonja
   Ja, kjempekoselig! :-) Hi, hi, Duracell-kanin, ja. Disse jentene er super-driftige, og har visst en veldig god arbeidsfordeling seg imellom (Avesjov), som gjør at tingene går unna som bare dét! Man blir altså mer kreativ selv, av å omgi seg med andre kreative, men det var visst ingen hemmelighet ;)

   Ha en fin helg videre!

   Klem Marthe

   Slett
 3. blogtræf er simpelthen noget af det mest hyggelige :D. Er selv med til at arrangere ét i oktober :D. Håber at du har en rigtig dejlig tur i KBH kære Marthe

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Lene!
   Ja, det kan jeg nu skrive under på : ) Jeg hygger mig værre her i Kbh, som altid ; ) Det føles som at komme hjem, og jeg kan mærke jeg savner at være her mere, især når jeg færdes i kendte områder.

   Det bliver sikkert et super blogtræf i Oktober! Hvor henne i landet er det?

   Kh Marthe

   Slett
 4. Heeei!
  Så moro!!
  Alltid moro å møte andre inspirerende bloggere ;)
  KOS deg i Danmark snupp!!
  Gleder meg til å se hva du kjøper :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ida Susanne
   Ja, det var virkelig både gøy og inspirerende :)
   Jeg koser meg, det kan jeg love deg ;)

   Ta en titt innom, og se et kupp jeg har gjort i dag! Lykke, lykke :D

   Fin søndags kveld videre!

   Klem Marthe

   Slett
 5. Hei Marthe
  Så koselig med bloggtreff i Køben! Tipper du har vært innom Husflid i Blegdamsvej også nå. Det er jo en sann himmel for retroelskere!
  Kos deg videre i fine Danmark!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej Kaspara
   Kjempekoselig, ja! Blir så positivt overrasket over alle de fine sidene med å blogge, jeg. Det fortalte du meg i grunn, innen jeg startet å blogge,-at det var en hyggelig ting! :D

   Husflid i morgen. Gleder meg stort, vet du. Litt trist å bevege meg opp i kjente trakter, da savner jeg å bo her, det må jeg innrømme. Heldigvis er byen vår ikke verst, heller ;)

   Ha en fin ny uke! Og lykke til med prosjekt oppussing! :)

   Klem fra Marthe

   Slett
 6. Kære Marthe

  Selv tak for en super dejlig aften! Det var rigtig, rigtig hyggeligt, og sikke snakken gik! Og tiden gik også alt for hurtigt, så vi må gøre det om næste gang, du kommer til København :-)

  Og sikke lækre loppefund du fik gjort dig igår! Ja, jeg havde jo desværre ikke tid til at gå på loppemarked, da der jo blev flyttet til den store guldmedalje, men om 5 dage er der ferie! Så det glæder jeg mig til!

  Kh. Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Kære Mette
   Jo, det var bestemt en aften der er værd en gentagelse :D Tiden går så altfor hurtigt i så hyggeligt selskab!

   Håber I falder hurtigt til ro i jeres nye "3 måneders-residens", så der bliver tid og ro til at NYDE den kommende sommerFERIE! :D Pøj, pøj med resten af din arbejdsuge.

   Jeg rejser tilbage til hverdagen der hjemme, i morgen, efter en SKØN tur til dejlige København :)

   Kh Marthe

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...